Vihreitä maileja ja lämmintä säätä — katso täältä Pyhän Olavin maratonin tulokset

Tuija Pauhu

Arttu Salonen piti juoksureittiä selkeänä.
Arttu Salonen piti juoksureittiä selkeänä.

Sunnuntaina aurinkoisessa Savonlinnassa juostiin seitsemättä kertaa Pyhän Olavin maraton. Matkoina olivat 10,6 kilometriä, sekä tämän reitin kahdesti kiertävä 21,1 kilometrin puolimaraton.

Riihimäkeläinen Arttu Salonen osallistui kolmatta kertaa Savonlinnan maratontapahtumaan. Hän nautti tapahtumasta ja juoksureitistä.
— Reitti oli tehty selkeäksi, ja sitä oli helppo seurata.

Riihimäen Kiskoa (RiKi) edustava Salonen sijoittui miesten 10,6 kilometrin sarjassa viidenneksi juoksemalla matkan tasan 44 minuuttiin.

Sarjan voitti Manu Kauppila, joka asuu Espoossa, mutta mökkeilee kesäisin Punkaharjulla.

— Huomasin että täällähän on tällainen mukavanoloinen tapahtuma, ja päätin sitten tulla. Tosi mukavaa oli kyllä juosta ja tapahtuma oli hienosti järjestetty.

10,6 kilometrillä naisten ykkönen oli Joensuun Katajan Maarit Toivainen.

Naisten puolimaratonin yleisen sarjan voitto meni LeVia edustavalle Maria Miettiselle aikaan 1.36,39. Miehissä yleisen sarjan puolimaratonmestaruuden nappasi Petri Juuti KU-58:sta ajalla 1.19,02.

Katso kaikkien maratonsarjojen tulokset täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.