Tänak pitää johdostaan kiinni Saksan MM-rallissa — Hänninen viidentenä päätöspäivään

M-Sportin tallissa ajava Ott Tänak piti johtonsa läpi lauantain erikoiskokeiden Saksan MM-rallissa ja kasvatti eron toisena ajavanaan Norjan Andrea Mikkelseniin 21,7 sekuntiin. Juho Hänninen ajaa parhaana suomalaisena viidentenä

imago sport

Juho Hänninen jatkaa Saksan MM-rallissa parhaana suomalaisena.

M-Sportin tallissa ajava Ott Tänak piti johtonsa läpi lauantain erikoiskokeiden Saksan MM-rallissa ja kasvatti eron toisena ajavanaan Norjan Andrea Mikkelseniin 21,7 sekuntiin.
Kolmantena ajaa M-Sportin ranskalaiskuski Sebastien Ogier, joka voi siirtyä tänä viikonloppuna MM-sarjan kärkeen, kun ykköstilan Ogierin kanssa jakanut Belgian Thierry Neuville joutui keskeyttämään. Neuville päätti yhdeksännen erikoiskokeen vasemman takarenkaan roikkuessa Huyndaista.

Toyotan Juho Hänninen on suomalaiskuskeista parhaana viidennellä sijalla. Hänninen on 1.52,5 jäljessä Tänakia ennen sunnuntain neljää viimeistä erikoiskoetta.
Hänninen nousi lauantain aikana jo parhaimmillaan neljänneksi, mutta 15 erikoiskokeella punkaharjulaisen iskunvaimennin petti.
— Kaikki on vielä mahdollista huomenna, hän kuitenkin totesi päivän viimeisen erikoiskokeen jälkeen WRC:n ralliradiossa.
Hännisen tallikaveri Jari-Matti Latvala on seitsemäntenä. Latvala kärsi perjantaina moottoriongelmista, jotka pudottivat hänet kauas kärjestä. Latvalan auto sai osumaa vielä päivän viimeiselläkin erikoiskokeella.
— Menin hieman liian läheltä pusikkoa vasemmalla kääntyvässä mutkassa. Täällä tiet ovat kapeita ja tila on käytettävä kokonaan, jos haluaa menestyä.
Jyväskylän MM-rallin voittanut Toyotan Esapekka Lappi joutui keskeyttämään perjantaina.

Kaisaliisa Kontiainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.