Kerrassaan hieno ravi-ilta Hannolanpellossa — Järjestysmiesten ojennusta tarvittiin vain pomppulinnassa

Itä-Savon Hevosystäväinseuran puheenjohtaja Tapio Kukkosen mukaan yleisömäärä oli yksi parhaista ellei paras Hannolanpellossa järjestetyistä raveista. Hän arveli lopullisen määrän asettuvan 1500—1600 katsojan välimaastoon.

Timo Seppäläinen

Samuli Innasen ohjastama Rempsake juoksi kolmoslähdössä kuudenneksi.
Samuli Innasen ohjastama Rempsake juoksi kolmoslähdössä kuudenneksi.

Itä-Savon Hevosystäväinseuran puheenjohtaja Tapio Kukkonen oli tyytyväinen mies sunnuntaiaamuna kun Hannolanpellon totoravit olivat onnistuneesti takana.

— Kerrassaan hieno lauantai-ilta. Tyytyväinen pitää olla kaikilta osin. Järjestysmiehiä tarvittiin kuulemma ainoastaan pomppulinnassa pitämässä huolta siitä, että isommat ja pienimmät saivat hyppiä vuorollaan, "Tapsa" veisteli.

Kukkosen mukaan yleisömäärä oli yksi parhaista ellei paras Hannolanpellossa järjestetyistä raveista. Hän arveli lopullisen määrän asettuvan 1500—1600 katsojan välimaastoon.

Kysymys voisiko jotain tehdä vielä paremmin, saa Kukkosen purskahtamaan nauruun.

— Kyllä kai lähtöjen tasoa voitaisiin vielä nostaa. Ja olisihan 2000 katsojan raja ihan piruuttaan kiva vielä rikkoa.

Se olisi Kukkosen mukaan mahdollista, jos paikkakunnalla ei samaan aikaan olisi muita tapahtumia.

— Vaikka en tiedä kilpailimmeko me nyrkkeilyn kanssa samoista ihmisistä, vittaa Kukkonen Olavinlinnan Boxing Night -tapahtumaan, joka meni osittain päällekkäin ravien kanssa.

Kukkonen on varma, että elokuisista raveista on tullut pysyvä tapahtuma Savonlinnaan, sillä niin kilpailijat kuin yleisökin ovat löytäneet sen hyvin.

Kukkonen pyörittelee ajatusta omien kesäravien järjestämisestä, mutta nykysysteemissä on paljon hyviä puolia.

— Mikkelin raviradan alaisuudessa nämä ovat meille vaivattomampi ja helpompi tapa selvitä järjestelyistä, kun sieltä saadaan apuvoimia, Kukkonen kiittelee hyvää ja toimivaa yhteistyötä.

Hannolanpellon olosuhteet ovat hyvällä tolalla. Keskusteluja on käyty valaistuksen lisäämisestä, jolloin radan iltakäytölle olisi paremmat edellytykset.

— Toivottavasti ei isompia projekteja olisi tulossa. Talkoolaiset jaksavat hyvin muutaman päivän. Suunnittelupuolellakin takki on aika tyhjä ravien jälkeen. Mutta vielähän tässä on radalle mentävä laittamaan muun talkooporukan kanssa paikat kuntoon.

Timo Seppäläinen

Hello Kentin ja Olli Innasen matka päättyi hylkäykseen ja pieneen sakkorangaistukseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut