Savonlinna sekosi SaPKon voitosta — näin pässijoukkuetta onniteltiin

SaPKo juhli Mestiksen voittoa maanantai-iltana Vantaalla — mukana paikan päällä oli runsaasti kannattajia ja hengessä mukana vielä enemmän

Tuija Pauhu

Vantaalla alkaneet mestaruusjuhlat jatkuvat parhaillaan Savonlinnassa ja jatkoerä pelataan toukokuussa Espanjassa.
Vantaalla alkaneet mestaruusjuhlat jatkuvat parhaillaan Savonlinnassa ja jatkoerä pelataan toukokuussa Espanjassa.

Jonatan Tanus ratkaisi mestaruuden SaPkolle, kun jatkoerää oli pelattu 5.51.
Siitä alkoi riehakas juhlinta, myös lukijoiden kommenteissa. Tässä poimintoja:

Torilla tavataan.

Ihan loistavoo! Tästä jatketaan muuallakin kuin jääkiekossa!

Upeaa SaPKo! Kerrankin Savonlinna myönteisessä mielessä esillä valtakunnallisesti!

Ihanaa pässinpäät. Ihanaa! Vanha klassikko tuli ja otti omansa. Suvereenisti. Onnea Savonlinna!

Mahtavaa jätkät !!!!!!!

Onnea SaPKo! Hieno kausi sai ansaitsemansa päätöksen.

ONNEKSI OLKOON SAPKO! Tämä on parasta myynninedistämistä, mitä Savonlinnasta on tullut useampaan vuosikymmeneen!!! Ottakaa mallia - voitetaan samalla tavalla myös liike-elämän taistoissa (ja keskitytään vähemmän apurahojen kalasteluun valtiolta). Nyt saa juhlia!!! Koko kaupunki.

Onnea SaPKo !! Ja kiitos hienoista hetkistä tältä kaudelta.

Onnea SaPKo! Runkosarjaan voitto, playoff 4-0, 4-0 ja 4-0. Ei epäselvää, ei kysyttävää! Vain etelä-savolaiset Mestis-seurat ovat pystyneet samaan. Mikkeli iloitsee aidosti kanssanne.

Hieno joukkue ja hyvä joukkuehenki. Kiitos ja kumarrus! Ja nyt sitte poika saunaa!

SaPKon mukana yli puoli vuosisataa. Paljon on nähty ja koettu. Ylä- ja alamäkeä. Nousut ja putoamiset. Tämä mestaruus kruunaa kaiken. Kiitos SaPKo!! Huima joukkue tänä vuonna!

Super Hienoo SaPKo!!! Naattikkeee!!! Me täällä Kuopiossa koitetaan toistaa tuo Liigassa Kalpan voimin!!! Sawon Super Kiekko Kevät!!!

Kyllä herkistää vanhaa yli 50 vuotta SaPKon pelejä seurannutta. Kiitos tämän sarjan ylivoimaisimmalle mestarille!

Joukkueen syömähampaat suunnistavat muualle, pahoitteli muuan kommentoija. Näin sen pitääkin olla, parhaat lahtevät kovempiin sarjoihin ja nuoria syömähampaita tulee tilalle. Sapkohan on kasvattajaseura mitä suurimmassa määrin Mukavampi on voittaa mestiksessä, kuin ottaa liigassa köniin. Ja fanitkin tykkää enemmän. Onnittelut Sapkolle mestaruudesta. Loistavaa!

Tulevaisuuden jääkiekko on pelaajien ja yleisön peli, ja nyky-SaPKo pelaa sitä jo nyt! Räsänen on pelaajien valmentaja. Missä lienevät nyt eräät self-made asiantuntijat, jotka jaksoivat toista vuotta jauhaa, ettei Räsäsestä ole mihinkään ja ettei SaPKo osaa puolustaa eikä sen puoleen tehdä maalejakaan. Ja että voitot on saatu Sinkkosen jättämillä pohjilla, vaikka melkein koko joukkue oli vaihtunut jo Räsäsen aloittaessa penkin takana. Terävin kärki lähtee liigaan, osa nyt, osa vuoden kuluttua, mutta uusia lupauksia tulee ja Räsänen ja Myllys tekee heistä pelimiehiä. Onneksi olkoon SaPKo ja entinen kotikaupunki Savonlinna! Kyllä siellä vielä noustaan muussakin kuin jääkiekossa!

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.