Kahden pitkäaikaisen kiistakumppanin kohtaaminen illalla Imatralla — SaPKon kapteeni Juuso Forsström pelikunnossa Ketterää kukistamaan

Matias Rauvola palaa pelaavaan kokoonpanoon kolmen ottelun pelikiellon saaneen Tommi Laakson paikalle.

Soila Puurtinen, Soila Puurtinen

Ketterä joutuu illan SaPKo-otteluun ilman päävalmentajaansa MasoLehtosta, joka otti keskiviikon tappiollisessa Kiekko-Vantaa-ottelussa toimihenkilön pelirangaistuksen. 
Ketterä joutuu illan SaPKo-otteluun ilman päävalmentajaansa MasoLehtosta, joka otti keskiviikon tappiollisessa Kiekko-Vantaa-ottelussa toimihenkilön pelirangaistuksen. 

SaPKo ja Ketterä ovat vuosien varrella pelanneet tukuttain jääkiekko-otteluita, joista ei ole tunnetta puuttunut. Tänään kaksikko kohtaa tällä kaudella kolmannen kerran. Talvisalossa SaPKo otti pisteet 5—1-voitolla, mutta kotihallissaan Ketterä tasasi puntit 5—2-voitolla.

Ketterä on perinteisesti ollut vahva kotijäällään Imatralla, eikä tämäkään kausi ole tehnyt poikkeusta. Joukkue on Mestiksen kovin kotijoukkue tällä hetkellä. Pallokerho sitä vastoin on toiseksi kehnoin vierasjoukkue.

Joukkueiden keskiviikon ottelut eivät tosin tue tilastoja. Ketterä hävisi Imatralla Kiekko-Vantaalle 1—4 ja SaPKo haki tärkeät pisteet Kokkolasta voitettuaan hurlumhei-ottelussa sarjakärki-Hermeksen lukemin 6—7.

SaPKo-kapteeni Juuso Forsström talutettiin Samuel Sikstuksen taklauksen jälkeen Kokkolassa kaukalosta pois toisen erän alussa, mutta mies on illalla pelikunnossa johtaen pässipaitojen ykkösketjua. Sikstus puolestaan miettii tekosiaan neljän pelin ajan katsomossa.

Tommi Laakso kärsii Kokkolassa saamaansa kolmen ottelun pelikieltoa ja Matias Rauvola nousee pelaavaan kokoonpanoon Teemu Lämsän ja Eetu-Santeri Koivusen rinnalle nelosketjuun.

Roope Urpolahti pelaa SaPKon maalilla.

Soila Puurtinen

SaPKo-maalivahti Roope Urpolahti ja puolustaja Jimi Kuronen tekivät Talvisalossa tyhjiksi Ketterän Sebastian Sjöholmin maalintekoaikeet.

Ketterä on päässyt viime viikkoina kokemaan farmijoukkueen arkea, kun miehiä on tullut ja mennyt. Luottopakki Marlo Koponen on Mikkelin Jukureiden kokoonpanossa ja Ville Vainikainen pelaa liigaa SaiPassa. Loukkantuneena on puolestaan SaPKostakin tuttu puolustaja Sameli Ventelä.

Imatralaisten pörssikärjen muodostavat Aku Kestilä, Jesse Juntheikki ja ex-SaPKo Rasmus Hämäläinen. Jokainen on saanut kasaan 21 tehopistettä. Ketterän kakkospakkiparissa pelaa tällä kaudella muutaman pelin SaPKossa pelannut Kasperi Torikka. Pässipaitaa ovat kantaneet kolmosketjussa ahkeroivat Ville Paalanen ja Janne Kettunen.

Maalia vartioi Karolus Kaarlehto, joka hänkin on torjunut SaPKo-veräjällä.

SaPKossa ei ole yhtään Ketterä-taustaista pelaajaa.

Ottelu alkaa Imatralla klo 18.30.