KuPille tyly tappio — FC Loviisa otti luulot pois jo pelin alussa

KuP hävisi FC Loviisalle vieraspelissä, vaikka voiton piti olla varma.

Soila Puurtinen

Kulennoisten Pallon joukkuelaisia syyskuussa 2018.
Kulennoisten Pallon joukkuelaisia syyskuussa 2018.

Kulennoisten pallo kävi häviämässä jalkapallon Kaakon Nelosessa lauantaina pelatussa vieraspelissä FC Loviisalle lukemin 4—2. KuPille on kertynyt kauden kuudesta pelistä kolme voittoa ja kolme tappiota. Pisteitä joukkueella on yhteensä yhdeksän.

FC Loviisalle voitto oli kauden ensimmäinen.

— Ehkä joukkueen mentaliteettiin vaikutti se, kun tiedettiin ennen peliä, että vastustaja on saanut kaudella tähän mennessä vain yhden pisteen. Ajatuksena oli siis, että ei muuta kuin vaan pelataan ja voitto tulee, mutta eipä se mennytkään niin, selventää KuPin valmentaja Arto Kekäläinen.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen FC Loviisa oli laukonut kolme maalia ja KuPin maalilukemat näyttivät nollaa.

Eihän meillä ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin että lähdetään voittamaan ja tehdään muutama ryhtiliike. — Arto Kekäläinen

— Vastustaja otti heti ensimmäisen vartin sisään luulot pois, ja pieni epävarmuus alkoi sitten meillä hiipimään puseroon. Oikeiden asioiden tekeminen jäi puolitiehen, ja se korttitalo sortui jo käytännössä ensimmäisellä puoliajalla, Kekäläinen totesi.

— Ensimmäisen puoliajan alun vastustaja pelasi aivan loistavasti eli he siis voittivat käytännössä kaikki kaksinkamppailut ja tulivat tosi kovalla sykkeellä.

Viittä vaille pelissä mukana

Kekäläisen mukaan KuP teki korjausliikkeen toiselle puoliajalle. Sen seurauksena joukkue sai heti puoliajan alussa maalin, ja pelin loppupuolella vielä toisen. KuP oli saamassa toisella puoliajalla pelin kunnolla raiteilleen, mutta sitten ottelussa sattui kaksi loukkaantumista, ja FC Loviisa pääsi jälleen niskan päälle.

Katseet ovat kuitenkin jo seuraavassa kotipelissä, joka pelataan sarjan johtajaa vastaan. FC LaPa ja KuP kohtaavat Kulennoisissa 25.6. klo 18.30.

— Eihän meillä ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin että lähdetään voittamaan ja tehdään muutama ryhtiliike. Toivottavasti nämä loukkaantumiset ei vaikuta siihen peliin enää, sanoo Kekäläinen lopuksi.