Avausjaksolla oli takkuista, mutta lopulta KuP pääsi viettämään kotiyleisönsä edessä viiden maalin iltaa

Voittonsa ansiosta Kulennoisten Pallo kohenteli asemiaan sarjataulukossa nousemalla kahdeksannelta sijalta kuudenneksi.

Tuija Pauhu

Janne Leskinen laukoi 2—1-voittomaalin Kulennoisten illassa.
Janne Leskinen laukoi 2—1-voittomaalin Kulennoisten illassa.

Kotijoukkueen kärsivällisyys palkittiin kolmella sarjapisteellä Kulennoisten leppeässä kesäillassa tiistaina.

Kulennoisten Pallo asetteli Otavan Viestiä vastaan pelatussa jalkapallon Nelosen kamppailussa avausjakson verran tähtäimiä kohdalleen ja rupesi toisella jaksolla tekemään tulosta. Muikea kotivoitto kirjattiin maalein 5—1 (0—1).

Voittonsa ansiosta KuP kohenteli asemiaan sarjataulukossa nousemalla kahdeksannelta sijalta kuudenneksi.

— Pää kylmänä ja omaa peliä, niin ei meillä ollut mitään hätää avausjaksollakaan, KuPin valmentaja Arto Kekäläinen perkasi illan antia.

Koko ottelun ajan vastaanottavana osapuolena ollut OViesti onnistui avausjakson ainoasta kunnon maalipaikastaan 27. minuutilla, kun Roni Kyllönen laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta pallon maaliin.

— Se oli meiltä nukahdus, kun kaveri unohdettiin vapaaksi. Muuten eka jaksokin oli meiltä pelillisesti hyvä. Ainoastaan maalit jäivät puuttumaan, Kekäläinen sanoi ja oli siinä aivan oikeassa.

Lähimmäs täysosumaa pääsi jakson lopulla Jarkko Kunnas, mutta ylärima pelasti vierasjoukkueen. Kunnas ja Tommi Purhonen olivat nopeudellaan alituisena uhkana OViestin verkkaiselle alakerralle, mutta maalivahti Johan Ripatti onnistui pitämään maalinsa puhtaana.

Toisella jaksolla Kunnas avasi ketsuppipullon 52. minuutilla. Janne Leskinen (65.) ja Tommi Purhonen (84. ja 88.) lisäsivät löylyä kiukaalle ja vanha herra Janne Kupiainen tyylitteli loppulukemat 5—1 lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

— Janne pelasi kauden ensimmäiset täydet minuutit ja suoriutui keskikentän pohjalla erinomaisesti, valmentaja kehui.

Pelipaikka avaukseen avautui Tomi Leivon loukkaannuttua Joutsenossa.

— Kyselin Janne mukaan, kun kokoonpanossa ei ollut sille pelipaikalle oikein sopivaa pelaajaa. Ei Jannea tosin paljon tarvinnut houkutella. Ihmetteli vaan, että hetikö avaukseen, Kekäläinen naureskeli.

Toiseen jaksoon valmentaja oli tyytyväinen.

— Kaveri vähän hyytyi ja syöteltiin kenttä rikki monta kertaa.