Sulkavan suursoutujen ilmoittautuminen on nyt auki — Osallistumismaksut pysyvät ennallaan

Partalansaaren ympäri soudetaan 52. kerran 11.—14. heinäkuuta 2019.

Soila Puurtinen

Ilmoittautuminen ensi kesän Sulkavan suursoutuihin avautui maanantaina. Partalansaaren ympäri soudetaan 52. kerran 11.—14. heinäkuuta 2019.

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan tapahtuman verkkosivuilla. Netti-ilmoittautuminen toimii vanhan kaavan mukaan ja maksaminen tapahtuu ennen ilmoittautumista soutujen pankkitilille. Uuden järjestelmän kautta ilmoittautuminen ja soutukanslian työmäärä helpottuvat.

Osallistumismaksut pysyvät ennallaan. Ilmoittautuessa tämän vuoden loppuun mennessä, on osallistumismaksu kilpasarjassa 55 euroa ja kaksipäiväisessä retkisoudussa 67 euroa. Vuoden vaihteen jälkeen hinnat nousevat. Hinnat ovat tuolloin kilpasarjassa 60 euroa ja retkisarjassa 75 euroa.

Kaisa Miettinen Kauko ja Anna-Liisa Miettisen souturahasto tukee edelleen alle 23-vuotiaita soutajia. Ensi kesänä kaikki alle 23-vuotiaat 60 tai 70 km soutavat voivat osallistua ilmaiseksi sarjasta riippumatta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet