IS: Tuukka Rask pelastamaan Ilvestä

Savonlinnalaislähtöinen Tuukka Rask on Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan yksi Tampereen Ilveksen uusista omistajista.

Petri Vanhanen

Tuukka Rask juhli nykyisen seuransa Boston Bruinsin Stanley Cup -voittoa Savonlinnan kauppatorilla kasvattiseuransa SaPKon paidassa kesällä 2011.
Tuukka Rask juhli nykyisen seuransa Boston Bruinsin Stanley Cup -voittoa Savonlinnan kauppatorilla kasvattiseuransa SaPKon paidassa kesällä 2011.

SM-liigan kriisiseura Ilves on saamassa apua yllättävältä taholta, kun seurasta NHL:ään lähtenyt savonlinnalaislähtöinen Tuukka Rask on ostamassa palaa vanhasta seurastaan. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat sunnuntaina.

– Halusin lähteä mukaan auttamaan vanhaa seuraani. Uskon, että tästä tulee hyvä juttu, kun pääsemme aloittamaan puhtaalta pöydältä, Rask vahvisti Ilta-Sanomille.

Lehti uutisoi jo torstaina, että rahavaikeuksiin joutunut seura saa uudet omistajat ensi tiistaina pidettävässä yhtiökokouksessa, mutta uusien omistajien nimiä ei ole vielä tiedossa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Boston Bruinsin maalivahtina nykyisin pelaava Rask ei vielä ole päättänyt millaisella summalla hän lähtee mukaan, mutta Ilta-Sanomien arvion mukaan osuus vastaisi noin 100 000–200 000 euroa.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.