East Volley oli tyly isäntä NaPalle — ”Tiesin, että tästä tulee hyvä matsi”

East Volley nappasi kolme pistettä lauantaina kotikentällään. NaPa kaatui suoraan kolmessa erässä pistein 25—9, 25—18, 25—18.

Timo Seppäläinen

East Volleyn parhaana palkittiin passari Jonne Väisänen, joka pelasi yhden kauden parhaista peleistään.
East Volleyn parhaana palkittiin passari Jonne Väisänen, joka pelasi yhden kauden parhaista peleistään.

East Volley päätti marraskuun suoraan 3—0-voittoon Napapiirin Palloketuista lauantaina Savonlinnan liikuntahallilla lentopallon miesten 1-sarjassa.

Kotijoukkue vei ottelua alusta asti, kun se nappasi jo ensimmäisestä erästä tylyn 25—9-voiton. Seuraavissa erissä ottelu tasoittui, mutta East Volley vei niistä molemmat lopulta selvästi lukemin 25—18.

— Vastustajalla oli hyviä pelaajia, kuten Aleksi Muukkonen ja Otso Hakala, joiden lisäksi heidän hakkurinsa oli meille viime kerralla paha vastustaja. Edellisessä kohtaamisessa Rovaniemellä NaPa teki paljon virheitä, joten ajattelimme, että tästäkin tulisi tiukka matsi, East Volleyn valmentaja Antti Pölönen totesi ottelun jälkeen.

East Volley pelasi tasaisen ottelun ja onnistumisia tuli jokaisella osa-alueella. Erityisesti erien alut olivat East Volleylle vahvoja. Niihin oli Pölösen mukaan lauantaina panostettu.

Timo Seppäläinen

PaU-kasvatti Aleksi Muukkonen oli vieraiden paras pistemies lauantaina Savonlinnassa.
PaU-kasvatti Aleksi Muukkonen oli vieraiden paras pistemies lauantaina Savonlinnassa.

— Ne ovat olleet meille vaikeita tällä kaudella, kun olemme antaneet vastustajalle usein useamman pisteen johdon. Tänään päätimme, että tähän matsiin sitä ei anneta, ja jokainen keskittyy peliin. Se toimi tosi hyvin. Pääsimme johtoon heti alusta, ja se auttoi paljon, hän totesi.

NaPan vaarallisimmat aseet olivat jo etukäteen tiedossa olleet Muukkonen sekä Hakala, ja kaksikko pitikin joukkuetta mukana pelissä. Parikkalan Urheilijoiden kasvatti Muukkonen oli tutun vaarallinen hyökkäyksissään ja oli joukkueen tehokkain pelaaja 13 pisteellä. Hakala piti joukkueensa mukana voittotaistelussa puolestaan vaarallisella syötöllään.

— Aleksista tiesimme jo etukäteen, mihin hän hyökkää, joten laitoimme torjunnan sinne. Onneksi heidän passarinsa ei ruokkinut Aleksia enempää, Pölönen naurahti.

Savonlinnalaisjoukkue pääsi lauantain otteluun hyvän treeniviikon päätteeksi, ja Pölösen mukaan jo ennen ottelua pystyi aistimaan, että joukkue oli hyvässä vireessä.

— Tiesin, että tästä tulee hyvä matsi. Meillä oli treeneissä hyvä meno, joten minulla oli luottavainen fiilis otteluun.

East Volley pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa ensi lauantaina. Tuollainen Savonlinnaan vieraaksi saapuu Kuortaneen Urheiluopiston joukkue.

Timo Seppäläinen

East Volley-NaPa, lentopallo, miesten 1-sarja,
East Volley-NaPa, lentopallo, miesten 1-sarja,