Laadiota hoilattiin Pojan kanssa porealtaassa

Kapteeni Juuso Forsström vakuuttaa, että mestaruuspokaalista pidetään hyvää huolta.

Soila Puurtinen

Käsi kipsissä juhlinut Teemu Lämsä ojensi Mestiksen mestaruuspokaalin porealtaassa lilluneille sapkolaisille.
Käsi kipsissä juhlinut Teemu Lämsä ojensi Mestiksen mestaruuspokaalin porealtaassa lilluneille sapkolaisille.

Laadi Laadi Laadi Laadiooo, Laadioo, Laaadioo-oo-o.
SaPKon maalilaulu soi vähintään reippaalla sykkeellä tiistai-iltapäivänä kaupungin itäpuolella SLP SPAn saunatiloissa.
Mestiksen mestaruuspokaali Poika pääsi pelaajien mukana poreammeeseen ja saksalaisen Peter Wackelin sävelkynästä syntynyt Laadio-renkutus oli hyvin hallussa mestaruutta juhlineilla pelaajilla.
— Uskon, että nämä osaavat juhlia hyvin ja fiksusti. Joukkue on täynnä fiksuja nuoria miehiä, kehui kapteeni Juuso Forsström seuratessaan pyyhe lanteilla sapkolaisten ansaittua mestaruusjuhlintaa.
Usein mestaruuspokaalit ovat kokeneet kovia pelaajien käsittelyssä, mutta tiistaina se näytti vielä varsin hyväkuntoiselta.
— Yhdessä pidetään Pojasta huolta ja vastuuta kannetaan koko porukalla. Aina se on jonkun hallussa, lupasi Forsström
Poika ulkoilee lähipäivät Savonlinnassa. Tiistaina se kävi Pizzeria Caperossa ja piipahtaa keskiviikkona ALKU-kahvilassa.
Kapteeni on toistaiseksi ilman sopimusta, eikä ”Foppa” lähtenyt juhlahumussakaan paljastamaan missä ensi kaudella pelaa.
— Ensi kausi on arvoitus. Asiat selviävät huhti-toukokuussa.

Mukana menossa oli myös jykevä puolustaja Juuso Walli, joka saapui Porista Mestiksen finaaleihin jäätyään Ässien kanssa hopealle A-nuorten Liigassa.
— Niistä peleistä jäi sen verran hampaankoloon että päätin illan mietittyäni tulla SaPKoon.
Walli toi SaPKon maalin eteen kovuutta. Varsinkin Vantaan kultakypärä Atte Mäkisen kanssa porilainen otti useasti yhteen.
— Mäkinen oli kova tökkimään vihellyksen jälkeen. Annoin takaisin ja yritin sammuttaa sillä hänen pelihuumoriaan. Mielestäni onnistuin siinä hommassa hyvin, Walli sanoi ja kehui SaPKon pelannen loistavaa jääkiekkoa.
— Päävalmentaja Pasi Räsänen on tehnyt erinomaista työtä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.