Joni Seinelä sätti itseään avauserän maalipaikkojen tuhlailusta: Aitiopaikoilta pitäisi laittaa kiekko maaliin

SaPKo-hyökkääjä uskoo ja vakuuttaa, että joulutauolta palaa virkeämpi SaPKo.

Juha Inkinen

Tasaista oli taas Jokipoikien ja SaPKon vääntö Joensuun Mehtimäellä. Toni Leinonen ja Ville Tiitinen eivät antaneet tuumaakaan periksi.
Tasaista oli taas Jokipoikien ja SaPKon vääntö Joensuun Mehtimäellä. Toni Leinonen ja Ville Tiitinen eivät antaneet tuumaakaan periksi.

— Ottaa pattiin, tietenkin. Joukkueen kesken ennen kauden alkua sovittiin, että kahta tappiota peräkkäin ei oteta ja tällä viikolla niitä tuli kaksi. Ei tässä olla mieli virkeänä tällä hetkellä, manasi Joni Seinelä Mehtimäen jäähallin käytävällä tappioon päättyneen Jokipojat-ottelun jälkeen.

SaPKo-hyökkääjällä oli avauserässä kaksikin tuhannen taalan paikkaa, mutta Jokipoikien maalilla erinomaisen ottelun pelannut Niilo Halonen oli ohittamaton.

— Kyllä tuollaisilta aitiopaikoilta, joita kaverit minulle pelasivat, pitäisi kiekko laittaa sisään. Tällä kertaa Halonen otti hyvät kopit.

Taistelun puutteesta ei SaPKoa voi Joensuun perjantai-illassa syyttää.

— Jokainen äijä yritti aivan varmasti parhaansa. Pientä tukkoisuutta näytti kuitenkin olleen yhdellä jos toisellakin. Vaikea sanoa mistä tukkoisuus johtui. Koko viikko on kuitenkin ollut hyvää tekemistä hyvällä ilmeellä ja joukkue on ollut yhtenäinen. Ei valmistautumisessa mielestäni mitään mennyt pieleen.

Soila Puurtinen

Joni Seinelän maalitili ei karttunut Joensuussa hyvistä tekopaikoista huolimatta. Arkistokuva.

Seinelä ei löytänyt syytä siihenkään, miksi SaPKon otteet ovat sarjan ensimmäisellä puolikkaalla heilahdelleet laidasta laitaan.

— Sitä ollaan porukallakin mietitty. Tauko tulee nyt hyvään saumaan ja päästään vähän tuulettamaan päätä. Varmasti ollaan virkeämpiä kun joulun jälkeen hommiin palataan, Seinelä vakuutti.

Syytä onkin olla terävänä, sillä sarja jatkuu perjantaina 28.12. vierasottelulla KeuPaa vastaan ja seuraavana päivänä Talvisaloon saapuu Kiekko-Vantaa. Molemmat kamppailevat SaPKon kanssa samoista sijoituksista.

— Onneksi pelejä on vielä paljon jäljellä. Mehän emme ole vielä puolimatkan krouvissakaan, Seinelä muistutti.