SaPKo A jäi pisteittä Nuorten Mestiksen avausviikonloppuna

SaPKo A aloitti kautensa kahdella vierasottelulla. Pistetili ei vielä aiennut, kun sekä Kiekko-Vantaa että K-Espoo Challenger ottivat kotivoitot.

Soila Puurtinen

Heppu Malmstedt iski SaPKo A:n kauden avausmaalin lauantaina Kiekko-Vantaata vastaan.
Heppu Malmstedt iski SaPKo A:n kauden avausmaalin lauantaina Kiekko-Vantaata vastaan.

SaPKon kausi Nuorten Mestiksen alkusarjassa käynnistyi viikonloppuna kahdella vierastappiolla. Lauantaina joukkue haastoi yhdeksi sarjan ennakkosuosikeista povatun Kiekko-Vantaan Tikkurilassa.

Ottelu kääntyi kotijoukkueelle päätöserässä, kun Taavi Alanko iski voittomaaliksi jääneen 3—2-osuman. Loppulukemat 4—2:een iski Hannu Penttinen tyhjiin.

— Haastoimme pelissä oletettavaa sarjakärkeä täysin. Se oli maalin peli suuntaan tai toiseen, SaPKon valmentaja Juho Nykänen kuvaili kauden avausta.

SaPKon maaleista avausottelussa vastasivat Heppu Malmstedt sekä Joe Leinonen.

Sunnuntaina pässipaidat johtivat K-Espoo Challengeria ensimmäisen erän jälkeen 1—3, mutta espoolaiset karkasivat lopulta 9—3-voittoon.

— Ensimmäisen erän jälkeen tuli ulospuhallus, ja ryhdyimme soveltamaan ja jäimme kaksinkamppailussa pieneksi. Loppuun tuli turhia maaleja, kun kiekko pomppi milloin mistäkin sisään. Vastustaja oli isokokoinen ja me pieniä, Nykänen summaa.

Tappioista huolimatta Nykänen ei ollut huolissaan joukkojensa esityksistä.

Esimerkiksi sunnuntaina viisikkopeliä vaikeutti loukkaantumiset.

— Huolta ei ole huomisesta, hän huikkasi.

Ensi viikonloppuna SaPKo kohtaa Talvisalossa lauantaina Diskoksen ja sunnuntaina LeKin.