KuP hävisi jo neljännen kerran tällä kaudella ottelun lisäajalla, tällä kertaa rokottajana toimi lappeenrantalainen Castilla

KuP hakee vieläkin kaudenavaus voittoa jalkapallon Nelosessa.

Vili Väkeväinen

KuP kokeili ensimmäisellä puoliajalla muutamaan otteeseen maalipuiden kestävyyttä.
KuP kokeili ensimmäisellä puoliajalla muutamaan otteeseen maalipuiden kestävyyttä.

Kulennoisten Pallon meno jalkapallon Nelosessa jatkui mollivoittoisena lauantai-iltapäivällä. KuPin vieraaksi saapunut lappeenrantalainen Castilla onnistui ryöstämään vierasvoiton. Vieraat tekivät voittomaalin ottelun varsinaisen peliajan jälkeen kolmannella lisäminuutilla.

KuPin pistesarake ei ole karttunut vielä kertaakaan kuluvan kauden aikana.

Ensimmäisellä puoliajalla molempien joukkueiden otteissa näkyi hermostuneisuutta ja syötöt karkailivat välillä minne sattuu. Vaarallisimmat maalitilanteet tarjoili kotijoukkue täräyttämällä pallon muutamaan otteeseen vieraiden ylähirteen. Castillan alakerran virheen myötä KuPin Teemu Purhonen pääsi siirtämään pallon maaliin ennen taukoa.

Toisella nelivitosella vieraat onnistuivat tasoittamaan pelin 1–1 heti kättelyssä, maalintekijänä Akseli Strandman ottelun 47. peliminuutilla.

KuP siirtyi ottelussa toistamiseen johtoon 54. minuutilla, tällä kertaa Purhosista maalintekovastuussa oli Tommi. Ensiksi Castilla tasoitti, ja lopulta niittasi loppulukemat 2–3 ajassa 90+3.

Tappio lisäajalla oli jo neljäs tällä kaudella KuPille. Päävalmentaja Arto Kekäläinen myöntää, että paineet alkavat kasaantua.

– Kyllä se näkyy otteissa, että voittoja ei ole tullut ja hävitään otteluita aivan viime minuuteilla. Ensimmäisellä puoliajalla oli tunnetta mukana, toisella puoliskolla homma lässähti ja kaveri oli niskan päällä.

– Joukkueessa kaikki eivät ole vielä 90. minuutin kunnossa. Paineet kasaantuvat, ja homma menee väkisin puurtamiseksi.

KuPin pelit jatkuvat ensi lauantaina kotiottelulla kello 15:30, kun vieraaksi saapuu KAJO.

Uusimmat uutiset