Ajolle ei jäänyt sunnuntaina jossiteltavaa VaLePaa vastaan — "Teimme minkä pystyimme, mutta tasoero oli selkeä"

Tappiosta huolimatta Ajolla on edelleen mahdollisuus pelata ensi kaudella ylemmässä 2-sarjassa, kun sen kausi jatkuu putoamispelien toisella kierroksella ensi viikonloppuna.

Tuija Pauhu

VaLePa haki lauantaina 1—3-vierasvoiton Savonlinnasta.
VaLePa haki lauantaina 1—3-vierasvoiton Savonlinnasta.

VaLePa oli liian kova vastus Savonlinnan Ajolle viikonloppuna pelatuissa lentopallon naisten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan putoamispeleissä.

Lauantaina VaLePa voitti ottelun Savonlinnan liikuntahallilla 1—3 (17—25, 16—25, 25—20, 9—25). Sunnuntaina vammalalaisjoukkue oli vielä tylympi kotikentällään Sastamalan Sylvään koululla, kun se vei pelin suoraan kolmessa erässä 25—14, 25—14, 25—20.

Erävoitoin 6—1 VaLePa varmisti paikkansa ensi kaudeksi ylempään 2-sarjaan.

Ajon valmentaja Anssi Gröhn myöntää vastustajan selkeästi paremmaksi joukkueeksi.

— Kaikki kunnia vastustajalle. Kun vastassa on selkeästi parempi joukkue, on mukavaa että pääsemme osalliseksi hienoon lentopallotapahtumaan. Teimme minkä pystyimme, mutta tasoero oli selkeä. Sen myötä ei edes harmita niin paljoa, hän summasi otteluparin sunnuntaina.

Tappiosta huolimatta Ajolla on edelleen mahdollisuus pelata ensi kaudella ylemmässä sarjassa, kun sen kausi jatkuu putoamispelien toisella kierroksella ensi viikonloppuna. Savonlinnalaiset saavat paras kolmesta -systeemillä pelattavaan ottelusarjaan vastustajan alemman jatkosarjan pudotuspeleistä.

Sen myötä selviää pelaako joukkue ensi kaudella ylemmässä vai alemmassa sarjassa.

— Meille ei onneksi ole mikään elämän ja kuoleman kysymys, kummassa pelaamme, sillä molemmassa on puolensa, Ajon valmentaja Gröhn kuitenkin toteaa.

Luetuimmat