Juvalla jälleen kaksi Superpesis-ottelua — Kiteen Pallo saa tällä kertaa vastaansa SiiPen

Ensi pesäpallokausi alkaa totutusti Espanjan Fuengirolassa.

Onni Ojala

Miesten Superpesis-ottelut ovat vetäneet Juvalle nelinumeroisia yleisömääriä joka kesä.
Miesten Superpesis-ottelut ovat vetäneet Juvalle nelinumeroisia yleisömääriä joka kesä.

Juvan Puistolan sinisellä laguunilla nähdään ensi kesänäkin kaksi Superpesis-ottelua. Ensimmäisenä vuorossa on miesten Superpesiksen ottelu 7. kesäkuuta, kun Kiteen Pallo kohtaa Siilinjärven Pesiksen.

Kiteen Pallo oli viime kaudella Superpesiksen runkosarjan kahdeksas, mutta putosi jatkosta pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. SiiPe nousi Superpesikseen viime kaudeksi ja säilytti sarjapaikkansa karsintojen kautta. Kitee on vieraillut Juvalla yhden ottelun verran kaudesta 2015 lähtien.

Naisten Superpesistä pelataan Juvalla toista kertaa 28. kesäkuuta, kun Lappeenrannan Pesä Ysit kohtaa Kiteen tavoin Siilinjärven Pesiksen. SiiPen naisten joukkue palaa Superpesikseen ensi kaudeksi ja Pesä Ysit sijoittui viime kaudella naisten Superpesiksessä yhdeksänneksi.

Sekä miesten että naisten Superpesis-kaudet avataan Espanjan Fuengirolassa viikkoa ennen vappua. Naisten Suomen mestari on selvillä viimeistään 19. syyskuuta ja miesten 26. syyskuuta. Itä—Länsi-arvo-ottelut pelataan Porissa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.