East Volley kävi Pielavedellä ryöstämässä pisteet Sammolta — PaU piti Passareita lujilla täydet viisi erää

Antti Varonen

East Volleyn pelaajavalmentaja Jaakko Hakulinen on iloinen veikko, mutta sunnuntaina otettu voitto kasvattajaseurasta synnyinkunnassa sai suun entistä enemmän messingille.
East Volleyn pelaajavalmentaja Jaakko Hakulinen on iloinen veikko, mutta sunnuntaina otettu voitto kasvattajaseurasta synnyinkunnassa sai suun entistä enemmän messingille.

East Volleyn pelaajavalmentaja Jaakko Hakulisen hymy oli normaaliakin leveämpi sunnuntai-iltana Pielavedellä.

Savonlinnalaisjoukkue haki 1—3 (25—18, 17—25, 21—25, 21—25) -voiton lentopallon miesten 2-sarjan yläjatkosarjan yhden ennakkosuosikin kotiluolasta.

Hakuliselle voiton makeutta lisäsi se, että hän on syntynyt Pielavedellä ja on Sammon kasvatti.

— Oli hieno peli. Mahtava fiilis oli voittaa Sampo Pielavedellä kun katsomossa oli paljon tuttuja. Tai melkein kaikkihan ne ovat pienellä paikkakunnalla tuttuja, ”Jaska” maiskutteli.

Savonlinnalaisten kokoonpanossa olivat myös uusvanhat vahvistukset: Taavi Tuominen pelasi junnuvuosien pelipaikallaan keskitorjujana, Jussi Pukkinen yleispelaajana ja Immo Laukkanen liberona.

Ensi sunnuntaina East Volley kohtaa Passarit Mikkelissä.

— Jos tällä tavalla pelataan, niin eiköhän me Mikkelistäkin pisteet haeta, vaikka Passarit kova joukkue kotonaan onkin.

Parikkalan Urheilijat on lähtenyt pelaamaan lentopallon miesten 2-sarjan yläjatkosarjaa koko rahan edestä.

Joukkueen molemmat ottelut ovat kestäneet täydet viisi erää. PaU ei ole onnistunut vielä ratkaisuerää voittamaan, joten pisteitä sillä on kasassa tällä hetkellä kaksi.

Sunnuntaina PaU piti kotisalissaan Mikkelin Passareita pihdeissään. Loppulukemat Passareille 2—3 (16—25, 25—22, 20—25, 25—22, 6—15).

— Kun pelejä on niin vähän, niin ajateltiin mennä loppukausi pitkän kaavan kautta, naureskeli PaUn valmentaja Sami Muukkonen, joka sunnuntaina keskittyi pelkästään johtamaan peliä kentän laidalta.

Muukkonen oli tyytyväinen siihen, että PaU pystyi parantamaan peliään edellisestä viikonlopusta.

— Saatiin hyvä treeniviikko alle, niin peli oli heti toisennäköistä. Pelattiin hyvää lentopalloa viidettä erää lukuunottamatta.

Päätöserässä PaU teki liikaa virheitä; huolimattomuutta oli puolustuksissa ja suoria virheitä tuli hyökkäyksissä.

Ensi sunnuntaina PaU saa Parikkala-halliin vieraakseen Karpaasit, joka on aloittanut yläjatkosarjan kahdella suvereenilla voitolla.

— Runkosarjasta jäi hyvät muistot, kun voitettiin Karpaasit kotona 3—2. Ei me kuitenkaan siihen peliin ennakkosuosikkina lähdetä, Muukkonen muistutti.

Luetuimmat

Kommentoidut