SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen: "Mennään takaisin sorvin ääreen, lopetetaan kuvittelut ja ruvetaan tekemään likaista työtä"

SaPKon päävalmentajan Pasi Räsäsen mukaan Ketterä ratkaisi pelin ylivoimillaan.

Minna Mänttäri

Imatran Ketterä otti revanssiviikonlopusta täyden pistepotin voittamalla SaPKon kahdesti
Imatran Ketterä otti revanssiviikonlopusta täyden pistepotin voittamalla SaPKon kahdesti

Täydet kuusi pistettä SaPKolta viikonvaihteen kahdesta kohtaamisesta lämmittivät Ketterän päävalmentajan Matias Lehtosen mieltä.

— Saimme aika laadukkaan startin tänään. Teimme paikoista maalit ensimmäisessä erässä. Toisen erän alussa pääsivät iskemään ne äijät, joilta sitä odotetaankin, Lehtonen kertasi 6—3-voittoon päättynyttä Ketterän 60-vuotisjuhlaottelua.

Toisen erän alussa pääsivät iskemään ne äijät, joilta sitä odotetaankin.

Kolmannessa erässä SaPKo tuli kovaa. Lehtosen mukaan heidän piti olla siihen valmiita, mutta sitten ei oltukaan ihan valmiita, ja oman kenttäpäädyn hullunmylly oli valmis.

— Meidän pitäisi pystyä olemaan tylympi johtoasemassa pelatessamme, Lehtonen totesi.

— Oli se kuitenkin taas parempaa kuin ennen, mutta vieläkin pitää olla kärsivällisempi.

SaPKon päävalmentajan Pasi Räsäsen mukaan Ketterä ratkaisi pelin ylivoimillaan.

— Ketterä oli parempi tänään, nälkäisempi, söi kiekkoja. Me emme saaneet irti sitä, mitä pitäisi saada. Mennään takaisin sorvin ääreen, lopetetaan kuvittelut ja ruvetaan tekemään likaista työtä, kuten kaveri teki. Ketterä oli uhrautuvampi joukkue ja halusi voittaa tänään.

Räsänen muisti myös kehua vastustajaa. Ehkä hän aloitti jo psykologisen sodankäynnin tulevia Savo-Karjala–hegemoniaotteluita silmällä pitäen.

— Kyllähän Ketterä on laadukas joukkue tällä hetkellä, liigamiehiä siellä pyörii, vaikka kaikki vähättelevät Ketterää. Siellä on laatumiehiä Santeri Vuotia ja kumppaneita, joita oli vähän meillekin päin tyrkyllä, mutta ei vain riittäneet paalut niihin.

Ketterän Lehtonen oli helpottanut, että joukkueen pariviikkoinen ottelurumba on nyt ohi. Seuraava Mestis-kamppailu on edessä vasta ensi perjantaina.

— Kiva on päästä välillä harjoittelemaankin. On tässä pelattukin tarpeeksi.