Ikämiesten Linnafutista lauantaina Kyrönniemellä

Lauantaina on mahdollista päästä nauttimaan jalkapallosta katsojan roolissa Linnajalis-turnauksessa.

Linnajalis-turnauksen pelit täydessä vauhdissa kesällä 2018.

Kyrönniemen kentällä pelataan lauantaina 15.6. seitsemättä kertaa ikämiesten kansainvälinen Linnajalis-jalkapalloturnuas.

Turnaukseen osallistuu yhteensä viisi joukkuetta eli saman verran kuin viime kesänä. Tänä vuonna kaksi joukkuetta on saapunut Petroskoista saakka ja loput kolme ovat paikallisia.

Osallistuvien joukkueiden haaliminen Linnajalis-turnaukseen on ollut hieman haastavaa, sillä aktiivisesti pelaavilla ikämiesjoukkueilla saattaa olla kesällä muita jalkapallokiireitä.

— Me ihan vakavasti harkitsemme tämän turnauksen siirtämistä talvelle, jolloin jalkapalloihmiset olisivat ikään kuin tauolla niistä vakiokuvioista, sanoo turnauspäällikkö Asko Koskeli.

Linnajalikseen oli tarkoitus saada kasaan sarjat yli 35-vuotiaille sekä yli 50-vuotiaille, mutta jälkimmäiseen ei tänäkään vuonna löytynyt tarpeeksi pelaajia. Yli 35-vuotiaille tarkoitetussa sarjassa on kuitenkin tilaa kaikille yli 50-vuotiaiden sarjaan alunperin halunneille.

— Kunhan on suunnilleen 35 vuotta mittarissa tai sanotaan nyt niin, että jos näyttää 35-vuotiaalta, niin sekin melkein riittää. Ei me osallistujilta papereita katsota, heittää Koskeli.

Ottelut alkavat klo 10, ja turnaus päättyy iltapäivällä kahteen mennessä.