Parituhatta katsojaa nautti ravitunnelmasta Hannolanpellossa

Ilta oli erinomainen myös paikallisille ohjastajille ja hevosille.

Timo Seppäläinen

Ravitunnelma oli huipussaan lauantai-iltana Hannolanpellossa.
Ravitunnelma oli huipussaan lauantai-iltana Hannolanpellossa.

Savonlinnan lauantaiset totoravit Hannolanpellossa oli jälleen onnistunut tapahtuma kaikin puolin.

Yleisöä paikalle tuli lopulta parituhatta, mikä tyydytti tapahtuman järjestelyistä vastanneen Itä-Savon hevosystäväinseuran puheenjohtaja Tapio Kukkosta.

Timo Seppäläinen

- Oikein tyytyväinen pitää olla koko iltaan. Yleisömääräkin päätyi hienoihin lukemiin. Aluksi näytti hiljaiselta, mutta porukkaa tulikin sitten tasaisena virtana. Ja onneksi sää suosi meitä.

Sade uhitteli ravikansaa parin ensimmäisen lähdön aikana, mutta sen jälkeen ilta jatkui erinomaisissa olosuhteissa.

Timo Seppäläinen

Kukkonen oli hyvillään siitäkin, että paikalliset hevoset ja paikalliset ohjastajat menestyivät mainiosti. Illan tähti oli Markus Dahlström kahdella voitolla ja kahdella kakkostilalla. Samuli Innanen ja Kukkonen itse ottivat yhden voiton mieheen. Rantasalmen Janne Räisänen ohjasti kaksi kakkossijaa ja koki hylkäyksen voittotaistossa maaliviivalla.

- Siinä mielessä olimme vähän huonoja isäntiä, Kukkonen veisteli.

Timo Seppäläinen

Dahlströmin viidennen lähdön voittoon rataennätyksellä ohjastama Exuberance on Kukkosen mukaan erittäin lupaava hevonen. Sen omistaa savonlinnalainen Talli Elämänilo.

Seitsemännessä lähdössä Dahlström toi parikkalalaisen Pentti Pääkkösen Pokerchip Bellin ensimmäisenä maaliviivalle. Taakse jäi kovia nimiä kuten Maxwell mayday, Green Peppe ja Mr Looba Looba.

Kukkosen mukaan ykköstila ei ollut aivan jättiyllätys, mutta pieni pommi kuitenkin.

- Olisin saattanut sitä itsekin pelata, Kukkonen sanoi ja uskoi, että totoravit jatkuvat Hannolanpellossa tulevaisuudessakin.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.