Vesa-Matti Loiri Boxing Nightin etkoille — Nuorena nyrkkeillyt laulaja sopii hyvin tapahtumaviikonlopun avaajaksi

Nyrkkeilijät eivät ole vielä selvillä, mutta titteliottelu Olavinlinnaan yritetään saada. Suomalaisten nyrkkeilytähtien aikataulut selviävät kevään aikana.

Timo Seppäläinen

Boxing Night järjestetään jälleen Olavinlinnassa elokuussa.

Boxing Night järjestetään Olavinlinnassa elokuussa jo seitsemännen kerran. Nyrkkeilytapahtuma on onnistunut hyvin vakiinnuttamaan paikkansa Savonlinnan loppukesän ohjelmistossa.

Tänä vuonna Boxing Night -viikonloppua vietetään kaksipäiväisenä. Varsinainen ottelupäivä on lauantai. Nyrkkeilijät eivät ole vielä selvillä, mutta Suomen huippunimet, Edis Tatli, Robert Helenius ja Eva Wahlström, pyörivät kyllä promoottori Pekka Mäen huulilla.

— Titteliottelua yritetään.

Suomen kovimpien nimien saapumisesta Olavinlinnaan ei kuitenkaan ole mitään varmuutta. Vasta kevään edetessä nähdään, millaiseksi kevään otteluaikataulut menevät.

Perjantaina Olavinlinnassa nähdään kuitenkin yksi tähti, jolla on myös oma nyrkkeilytaustansa: Vesa-Matti Loiri. Loiri esiintyy Peter Lerchen kanssa Boxing Nightin etkoilla.

Monipuolinen laulaja, näyttelijä ja esiintyjä Loiri oli nuorena intohimoinen urheilija, jonka yksi lajeista oli nyrkkeily. Hän harrasti nuorena poikanyrkkeilyä, ja otteli kolme ottelua 75-kiloisten avoimessa sarjassa vuosina 1969—1970.

Boxing Night -viikonloppu järjestetään 9.—10.8.2019