SaPKo Porvoo Huntersin vieraaksi Suomen Cupin avausottelussaan

SaPKo aloittaa Suomen Cupin vierailemalla Porvoossa ensi perjantaina.

Soila Puurtinen

SaPKo pelaa ensi viikolla kaksi ottelua: keskiviikkona harjoitusottelun Peliittoja vastaan ja perjantaina Suomen Cupin avausottelunsa Porvoo Huntersia vastaan. Kuvassa toista kautta SaPKossa pelaava Joona Monto.

SaPKon pelit jääkiekon Suomen Cupissa käynnistyvät ensi perjantaina, kun pässipaidat matkustavat Porvoo Huntersin vieraaksi cupin toisella ottelukierroksella.

Jääkiekkoliitto arpoi toisen ottelukierroksen parit eilen perjantaina, kun ensimmäinen ottelukierros oli saatu päätökseen. Arvonnassa käytetiin etukäteen ilmoitettua painotusta sekä maantieteellisesti että välttäen II-divivisioona- ja Mestis-joukkueiden kohtaamisen ja siten että Mestis-joukkueet pelaavat tämän kierroksen vieraissa.

Suomi-sarjaa pelaava Hunters päihitti perjantaina kotikentällään Kokonniemen jäähallissa Grankulla IFK:n 9—1 ja eteni näin jatkoon. Huntersilla pelaa tällä kaudella muun muassa SaPKostakin tuttu puolustaja Nikke Kettukangas. Hän edusti savonlinnalaisseuraa kausilla 2014—16.

SaPKo ottaa pelituntumaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella keskiviikkona, kun se kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussan Peliitat Heinolassa.

Suomen Cupissa otteluiden voittajat jatkavat pelejään seuraavalla viikolla ja myös seuraavat kierrokset pelataan yhden ottelun voitosta. Suomen Cupin finaali pelataan perjantaina 22. syyskuuta. Katso kaikki toisen kierroksen otteluparit täältä.

Kaisaliisa Kontiainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.