Suursoutujen ilmoittautuminen edennyt viime vuoden malliin — Kirkkoveneitä vuokrattu jo hyvin, halukkaille löytyy vielä

Nimekkäät esiintyjät viihdyttävät soutuväkeä rantakalailloissa sekä retkisoutujen yöpymispaikoilla.

Enää neljä kuukautta Sulkavan 51. Suursoutuihin.
Enää neljä kuukautta Sulkavan 51. Suursoutuihin.

Sulkavan Suursoutujen ilmoittautuminen on tällä hetkellä hyvällä mallilla. Ilmoittautuminen on lähestulkoon samoissa lukemissa kuin vuosi sitten.
— Vuoden vaihteessa oli ensimmäinen piikki ilmoittautumisissa, kertoo Sulkava-Seura ry:n puheenjohtaja Matti Makkonen.

Suursoudut ovat mukana viikonlopun GoExpo-messuilla Helsingissä, ja sen odotetaan tuovan lisää innostuneita soutajia Sulkavalle. Messuosastolla on aiemmin käynyt kova kuhina ja ihmiset ovat olleet kiinnostuneita tapahtumasta.

Myös kirkkoveneiden vuokraus on alkanut hyvin. Osa veneistä on jo vuokrattu, mutta veneitä on yhä vapaanakin.
Suursoutujen verkkosivuilla voi seurata venetilannetta, ja laittaa ja etsiä ilmoituksia vuokrattavista veneistä.

Vaikka ilmoittautumisjärjestelmää on muutettu ja päivitetty, muutokset eivät näy ulospäin. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin aikaisempinakin vuosina.

Makkonen muistuttaa kuitenkin olemaan huolellinen, että esimerkiksi soutukertojen määrä tulee merkittyä oikein. Näin uuteenkin järjestelmään saadaan oikeat tiedot, ja esimerkiksi soutuneuvosten lista pysyy ajantasaisena.
— Ja jos haluaa saada tuloslehden soutujen jälkeen, niin kannattaa ilmoittaa osoitetiedot ilmoittautumisen yhteydessä, muuten lehti ei tule perille, Makkonen muistuttaa.

Sulkavan Suursoudut järjestetään ensi kesänä jo 51. kerran. Suojelijana toimii tällä kertaa maakuntajohtaja Pentti Mäkinen.

Marita Taavitsainen tanssittaa perjantaina ja Suvi Teräsniska taas viihdyttää lauantain rantakalaillassa.

Esiintyjiksi soututapahtumaan tulevat Marita Taavitsainen ja Suvi Teräsniska. Taavitsainen tanssittaa perjantaina ja Teräsniska taas viihdyttää lauantain rantakalaillassa.

Toisin kuin viime vuonna, lipunmyynti on siirretty koskemaan vain iltaohjelmaa, ja lippujen myynti alkaa kello 19.

Retkisoudun yöpymispaikassa Varvirannassa esiintyy paikallinen tanssiyhtye Veijarit torstaista lauantaihin ja karaokea on keskiviikosta lauantaihin.
— Päivällä soutustadionilla on entiseen malliin ohjelmaa koko perheelle. Lapsille on omaa liikunnallista ohjelmaa ja partiolaiset pitävät rasteja retkisoutajille.

Soutukilpailu järjestetään heinäkuun toisena viikonloppuna 5.-8.7.