SaPKolle tuli lunta tupaan Joensuussa — "Ehkä tämä toimi pojille herätyksenä siitä miten kova sarja tämä on"

SaPKon B-nuorten tehoista vastasi tuttu kaksikko Luukas Laiho (1+1) ja Oskar Myllys (1+1).

Veeti Karjalaisella piti kiirettä SaPKon puolustuksessa Jokipoikien vyöryttäessä.
Veeti Karjalaisella piti kiirettä SaPKon puolustuksessa Jokipoikien vyöryttäessä.

SaPKolla oli kaksijakoinen viikonloppu jääkiekon B-nuorten Mestiksen karsintasarjassa.

Lauantaina se voitti vahvan avauserän ansiosta Imatran Ketterän kotonaan maalein 6—2 (4—1, 1—1, 1—0).

Sunnuntaina SaPKo matkusti Joensuuhun B-nuorten hallitsevan mestarin vieraaksi. SaPKon päävalmentaja Mika Kilpeläinen lupasi, että Jokipoikia vastaan ei lähdetä nöyristelemään vaan laittamaan lunta tupaan.

Lunta tulikin tupaan rajusti, mutta valitettavasti kinokset kertyivät SaPKon porstuaan. Jokipojat oli parempi maalein 9—2 (5—1, 0—0, 4—1).

— Vastustaja oli erittäin kova, mutta me olimme pehmeitä varsinkin avauserässä. Kroppaa ei pantu likoon, eikä uskallettu pelata jääkiekkoa. Uninen esitys, ruoti Kilpeläinen joukkueensa suoritusta.

Ottelun ratkaisua rakenneltiin heti avauserässä, jonka isännät veivät peräti 5—1. SaPKon maalilla aloittaneelle Juuso Laineelle kertyi peräti 19 torjuntaa.
Toisen ja kolmannen erän pikkupässien maalin tilkitsi Ilari Ruuskanen. Hänkin joutui melkoiseen tulitukseen. 38 torjunnan lisäksi selän taakse livahti neljä kiekkoa.

Jokipoikien maalivahti joutui puuttumaan peliin ainoastaan 22 kertaa, joten torjuntojen perusteellakin kävi selväksi kumman kenttäpäädyssä kiekkoa pääasiassa pelattiin.

— Toiseen erään saatiin petrattua, mutta maalit jäivät puuttumaan. Kolmannessa loppui sitten virta ja viimeinenkin yritys. Koko joukkuetta olisi tarvittu työntekoon, mutta syystä tai toisesta niin ei käynyt. Ehkä tämä toimi pojille herätyksenä siitä miten kova sarja tämä on. Pelata pitää.

SaPKo tehoista vastasi tuttu kaksikko Luukas Laiho (1+1) ja Oskar Myllys (1+1). Lauantaina Laihon saldo oli 3+1 ja Myllyksen 0+4.