SaPKo varamiehisenä Hermestä vastaan — näillä kokoonpanoilla illan ilmaisotteluun

Sarjakolmonen Kokkolan Hermes saapuu tänään Talvisaloon sarjakärjen vieraaksi.

Soila Puurtinen

SaPKo vei joukkueiden aiemman kohtaamisen Talvisalossa 3–2.
SaPKo vei joukkueiden aiemman kohtaamisen Talvisalossa 3–2.

Tänään Talvisalon Mediatili Areenalla on pääsee todistamaan Mestiksen kärkikamppailua ilmaiseksi, kun sarjakolmonen Kokkolan Hermes saapuu vieraaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. SaPKo voitti Hermeksen joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Talvisalossa 3–2, mutta sen jälkeen kaksi vierailua Kokkolaan ovat olleet pässipaidoille vaikeita. Sieltä kotijoukkue otti kahdesta ottelusta voitot maalisuhteella 10–2. Molemmat joukkueet ovatkin olleet vahvoja nimenomaan kotonaan, ja sen myötä SaPKo lähtee illan otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Lisäksi Hermes pelasi keskiviikkona TUTOa vastaan, kun taas SaPKon edellinen peli oli viime perjantainen LeKi-voitto. Näin savonlinnalaiset pääsevät otteluun viikon levänneenä.
— Luulen, että tulee räväkkä alku pelille, koska emme ole pelanneet viikkoon. Jätkillä on varmasti pelinnälkää, SaPKon hyökkääjä Mikko Lahtela lupaili torstaina.

SaPKo lähtee illan otteluun varamiehisenä. Kun joukkueen molemmat omat maalivahdit ovat illan ottelusta sivussa (Juhana Aho flunssassa, Joonas Toivosella alaraajavamma), maaliin asettuu kiertolaisvahti Jere Myllyniemi. 34-vuotias veräjänvartija on pelannut tällä kaudella Liigaa HIFK:ssa ja Pelicansissa sekä Mestistä Jokipojissa ja Hokissa.

Pistepörssin kakkonen Teemu Lepaus on myös sivussa illan ottelussa flunssan takia. Hänen paikkansa kakkosketjusta ottaa kapteeni Juuso Forström. Ensimmäisen ottelunsa SaPKo-paidassa pelaava TPS-lainan Oskari Siiki hyppää toisen lainan ketjuun, kun hän pelaa Teemu Lämsän vitjassa.

Puolustuksesta tänään sivussa Matias Pulli, joka on myös flunssan kourissa. Hänen paikalleen puolustukseen hyppää jo toista kertaa tällä kaudella hyökkääjä Ville Paalanen.

SaPKo tänään:

1. ketju: Niklas Salo, Mikko Lahtela, Matias Lehtonen.
2. ketju: Juuso Forsström, Joona Monto, Jonatan Tanus.
3. ketju: Toni Henttonen, Janne Kettunen, Rasmus Hämäläinen.
4. ketju: Oskari Siiki, Teemu Lämsä, Kalle Saramäki.
Puolustajat: Sami Jekunen ja Ville Paalanen, Anton Fonsen ja Elmeri Laamanen, Julius Marva ja Casimir Jurgens.
13. hyökkääjänä mukana on Kasper Elo.

Maalissa aloittaa Jere Myllyniemi.

Ottelu alkaa kello 18.30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.