Loukkaantumiset kiusaavat East Volleyta – Lauantaina kausi jatkuu kotihallissa Iskua vastaan

Kahdella vierastappiolla kautensa aloittanut joukkue avasi voittotilinsä viime lauantaina, kun Pielaveden Sampo kaatui Savonlinnan liikuntahallilla 3–2.

Soila Puurtinen

East Volley avasi voittotilin viime lauantaina Pielaveden Sammon kustannuksella.
East Volley avasi voittotilin viime lauantaina Pielaveden Sammon kustannuksella.

East Volley saa lentopallon 1-sarjakauden toisessa kotiottelussaan lauantaina vastaansa Rantaperkiön Iskun.

Kahdella vierastappiolla kautensa aloittanut joukkue avasi voittotilinsä viime lauantaina, kun Pielaveden Sampo kaatui Savonlinnan liikuntahallilla 3–2.

Joukkueen päävalmentaja Antti Pölönen joutui seuraamaan peliä poikkeuksellisesti kotoa käsin syysflunssan vuoksi. Hän myöntääkin jännittäneensä peliä huomattavasti enemmän kuin normaalisti kentän laidalta käsin.

– Lähetyksen kautta ei voi tehdä millekään mitään, hän toteaa.

Valmentajan mukaan Sampo-peli oli sellainen, josta voitto pitikin ottaa.

– Toisessa, kolmannessa ja neljännessä erässä pelasimme hieman alakanttiin, mutta neljännessä tilanne korjaantui. Näytti nimittäin kovasti siltä, että ottelu oli menossa Sammolle. Viides erä oli jo sitten ihan jees peliä meiltä.

– Voitto teki joukkueelle ylipäätään henkisesti hyvää, hän myöntää.

Tulevan lauantain vastustaja Rantaperkiön Isku on aloittanut kauden vahvasti. Avauspelissä se hävisi Kyky-Betsetille viidennessä erässä, mutta viime viikonloppuna Nurmon Jymy kaatui suoraan 0–3. Pölönen nostaa tamperelaisjoukkueesta esiin erityisesti hakkuri Paavo Korhosen, joka on iskenyt kahteen otteluun hurjat 44 pistettä. Iskun riveissä nähdään tällä kaudella myös viime kaudella East Volleyssa pelannut Tiitus Vuori.

– Heidän joukkueensa on uudistunut hieman viime kaudesta ja on vähän kovempi. Korhosen Paavo on selkeästi joukkueen syömähammas, joka teki viime kaudella kovat pisteet ja näyttäisi jatkavan samalla lailla. Heillä on kaksi hyvää peliä alla, joten vastassa on varmasti henkisesti hyvin latautunut joukkue.

East Volleyn valmistautumista peliin ovat vaikeuttaneet loukkaantumiset.

– Pari pelaajaa on näillä näkymin poissa rosterista, ja se on vaikeuttanut harjoittelua viikolla, hän kuitenkin taustoittaa.

East Volley–Rantaperkiön Isku, lentopallon 1-sarjaa Savonlinnan liikuntahallilla lauantaina 17. lokakuuta kello 15.