Pystyykö SaPKo tänään ottamaan kauden ensimmäiset pisteensä eilen Imatralla Ketterälle jatkoajalla hävinneeltä LeKiltä?

Perjantaina KooVeeta vastaan kätensä loukannut Joni Seinelä ei ole kokoonpanossa.

Soila Puurtinen

Keskiviikkona LeKi puolusti Talvisalossa uhrautuvasti ja jätti SaPKon maaleitta.
Keskiviikkona LeKi puolusti Talvisalossa uhrautuvasti ja jätti SaPKon maaleitta.

Lempäälän Kisa on ainoa Mestis-joukkue, jolta SaPKo ei ole tällä kaudella onnistunut ottamaan ensimmäistäkään sarjapistettä.

Tänään pässipaidoilla on viimeinen mahdollisuus runkosarjassa ottaa sarjaa johtavan LeKin päänahka, kun joukkueet kohtaavat Lempäälässä klo 17 alkavassa ottelussa.

SaPKo pääsee otteluun erinomaisista asetelmista. Perjantaina Pallokerho kaatoi Tampereen legendaarisessa Hakametsässä KooVeen selvin 1—6-lukemin.

LeKillä puolestaan on alla raskas maaliskuu. Joukkue on pelannut neljä ottelua vieraissa pitkien pelimatkojen takana. Kokkolassa LeKi hävisi Hermekselle, mutta kävi voittamassa niin Rovaniemellä kuin Savonlinnassakin. 

Perjantaina saukkopaidat pelasivat jatkoajalle venyneen ottelu Imatralla Ketterää vastaan. Ketterä voitti ottelun 5—4.

LeKi on pelannut kaikki maaliskuun neljä otteluaan vajaalla kokoonpanolla ja samalla linjalla joukkue jatkaa tänäänkin, kun se pitkästä aikaa pääsee kotikaukaloonsa. Kaukaloon luistelee kolmen kentällisen verran pelaajia. Kolmosketju on koottu seuran A-junnuista.

Keskiviikkona Talvisalossa SaPKo lähti mukaan LeKin kävelyvauhtiin. Maalilla SaPKo-kasvatti Kimmo Rautiainen piti pömpelin puhtaana ja jätti SaPKon ensimmäisen kerran tällä kaudella maaleitta. Illan ottelusta Rautiainen on sivussa ja LeKin maalilla kiekkoja torjuu Arttu Kulmala.

Ottelu on SaPKolle erinomainen testi pudotuspelejä ajatellen. 

Pässipaitojen sairaslista täydentyi perjantaina kätensä loukkanneella Joni Seinelällä. Hyökkääjän vamman laatu selviää tarkemmin alkuviikolla tehtävissä tutkimuksissa.