Kommentti: Ähäkutti-fiilis

Emil Hansson

Leijonat jatkaa nousujohteista pelaamistaan jääkiekon MM-kisoissa.

Olikohan Leijonilla ja Leijonien valmennusjohdolla vähän sellainen ähäkutti-fiilis komean USA-voiton jälkeen?
En tiedä miten ammattiurheilijat suhtautuvat vastaaviin tilanteisiin, mutta minua olisi ainakin lällätyttänyt, jos olisin puolentoista viikon ajan saanut lokaa niskaan puolelta Suomea ja sitten kuitannut asian parhaalla mahdollisella tavalla eli voittamalla.
Kai jääkiekkoilijatkin ovat ihmisiä ja ainakin sisimmässään nauttivat siitä näpäytyksestä, jonka epäilijöilleen antoivat. Tai sitten eivät korvaansa lotkauta. Antavat vaan koirien haukkua ja uskovat oman karavaaninsa kulkemiseen ja siksi ovatkin ammattilaisia alallaan. Mene ja tiedä.
Voihan olla, että kuranviskojillakin oli oma osuutensa Leijonien taisteluilmeeseen ja siihen, että piskuinen Suomi on jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuissa jälleen neljän joukossa. Vähintään.
Ehkä Leijonat käänsivät negatiivisen palautteen energiaksi ja näyttämisen haluksi.
Mutta hei, turnaus on kesken ja Leijonat nälkäisiä.
Lauantai-iltapäivänä saattaa olla edessä koko Suomen seisauttava välieräottelu Ruotsia vastaan. Toki Sveitsikin kelpaa.
Eiköhän anneta täysi tuki Leijonille ja aloitetaan kannustus vaikka tästä: Jos finaaliin ei mennä, niin kenkää kaikille, saatana!

Kirjoittaja on Itä-Savon urheilutoimittaja

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.