Kolmosen maalipörssin kärkinimi Kareem Abubakar kiusaamaan STPS-puolustusta lauantaina Kyrönniemen nurmelle

STPS:n maalilla jatkaa Matiya Matiya, sillä venäläisellä Konstantin Sorokinilla ei ole vielä pelilupaa. Valmentaja Tuomas Silvennoinen uskoo asian olevan kunnossa ensi keskiviikon Lappee JK -otteluun mennessä.

Antti Varonen

STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen on ollut tyytyväinen alkukauteen, mutta tietää joukkueen pystyvän vieläkin parempaan.
STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen on ollut tyytyväinen alkukauteen, mutta tietää joukkueen pystyvän vieläkin parempaan.

STPS pääsee lauantaina pelaamaan ensimmäisen kerran tällä kaudella sarjaottelunsa Kyrönniemen nurmella.

— Kenttä on älyttömän hyvässä kunnossa ja ennätämme vetää kolmet treenitkin Kyrönniemellä ennen ottelua. Kun pääsemme isolle nurmikentälle, niin meidän pelimme pitäisi siitä parantua, STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen sanoo.

Huonosti ei savonlinnalaisjoukkue ole pelannut tekonurmellakaan.
Neljästä pelistä se on ottanut kolme voittoa ja kärsinyt maalin tappion Kaakon Kolmosen kärjessä olevalle ja suvereeneja otteita esittäneelle Kouvolan Susille.

— Tähän mennessä voin olla tyytyväinen tulokseen. Pelaajien asenne on ollut hyvä. Jokainen kuitenkin tietää, että pystymme parempaankin, Silvennoinen muistuttaa.

Antti Pulkkinen pelikiellossa lauantaina

Lauantaina vastaan tulee Kultsu FC, joka Susien tavoin pelasi viime kaudella Kakkosessa.

Kultsu avasi kautensa kahdella tappiolla (Ri-Pa ja Sudet), mutta on petrannut otteitaan ja tulee Savonlinnaan kahden ottelun voittoputkessa. Alla on 3—0 voitto Haminasta ja 5—1 voitto Lappee JK:sta.

— Varpaillamme saamme olla, Silvennoinen painottaa.

Sudet-ottelusta sivussa olleet Marko Huttu ja Ari-Matti Meriläinen ovat Silvennoisen mukaan pelikuntoisia, mutta ison loven alakertaan tekee Antti Pulkkisen poissaolo. Neljä maalia tehnyt toppari sai kaksi varoitusta Kouvolassa ja huilaa yhden ottelun.

— Totta kai Antin poissaolo vaikuttaa kokoonpanoon, mutta harkitaan niitä siirtoja vielä.

Venäläisvahdilla ei ole vielä pelilupaa

Maalilla jatkaa Matiya Matiya, sillä venäläisellä Konstantin Sorokinilla ei ole vielä pelilupaa. Silvennoinen uskoo asian olevan kunnossa ensi keskiviikon Lappee JK -otteluun mennessä.

Joutsenolaisten syömähammas on viisi maalia tehnyt Kareem Abubakar, jolle tulitukea antaa kahden maalin Alexander Odeh Audu.

STPS on sarjataulukossa kolmantena yhdeksällä pisteellä. PeKa on toisena samalla pistemäärällä, mutta sen maaliero on parempi. Sudet on kärjessä kahdellatoista pisteellä voitettuaan kaikki neljä otteluaan. Kultsu on seitsemäntenä kuudella pisteellä.

STPS—Kultsu FC, jalkapallon miesten Kolmosta Kyrönniemen kentällä lauantaina 26.5. klo 15.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset