KuPin kotipelit käyntiin selkeällä tappiolla – "Ei me voida pärjätä tällä tavalla"

Harjoittelun puute, loukkaantumiset ja työkuviot sotkevat KuPin palettia oikein urakalla.

Soila Puurtinen

RPS Lionsin liike oli liikaa KuPille keskiviikkoiltana.
RPS Lionsin liike oli liikaa KuPille keskiviikkoiltana.

KuPin kotiavaus jalkapallon Nelosessa ei sujunut toivotulla tavalla. RPS Lions oli tyly vieras Kulennoisissa keskiviikkoiltana, vierasjoukkue hallitsi ottelua heti alkuminuuteista lähtien. Ottelun 25. peliminuutilla vieraiden Anttoni Hirvonen aiheutti sähäkällä liikkeellään vaikeuksia KuPin alakerralle, joka joutui rikkomaan rangaistuspotkun arvoisesti.

Mika Hietamäen terävä laukaus upposi oikean tolpan juureen, Timo Käck maalilla aavisti oikeaan suuntaan, mutta venytys ei aivan riittänyt. Hietamäki onnistui toistamiseen kolme minuuttia ennen taukoa, joten tauolle lähdettiin vieraiden 2-0 johtoasemassa.

KuPin vaarallisin tilanne ottelun ensimmäisellä puoliajalla oli Tommi Purhosen antama vapaapotku, laukaus viuhui niukasti ohi maalin.

Toisella puoliskolla vieraat kiristivät tahtia, ensimmäisen vartin aikana Miro Saukkonen rokotti kotijoukkuetta kahdella maalilla. Hietamäki viimeisteli hattutempun ottelun 71. minuutilla, minkä perään Hirvonen osui kahdesti maalipuiden väliin.

Toisella puoliajalla loppui jalka kokonaan, kunto vaan ei riitä tällä hetkellä. — Arto Kekäläinen

Runsasmaalinen ottelu päättyi 0–7 vierasjoukkueen eduksi.

KuPin päävalmentaja Arto Kekäläinen myöntää, että Kulennoisten kentällä nähtiin harvinaisen aggressiivinen ja pallovarma joukkue.

– Vastus oli kova, ei me voida pärjätä kakkos- tai kolmosmiehistöllä. Toisella puoliajalla loppui jalka kokonaan, kunto vaan ei riitä tällä hetkellä. Tänäänkin kokoonpanossa oli miehiä, jotka ovat käyneet vain kerran harjoituksissa ennen peliä.

Päävalmentaja on kinkkisen tilanteen edessä, kun loukkaantumislista kasvoi jälleen ja osalla pelaajista työkiireet haittaavat harjoittelua ja pelejä.

– Toivottavasti pystytään pelaamaan kausi loppuun, kivien alta täytyy etsiä miehiä riveihin.