Savonlinnalaislähtöiselle Hanna Hartikaiselle jatkokausi Suomen Golfliiton puheenjohtajana

Suomen Olympiakomitean hallitukseen viikko sitten valittu Hartikainen on toiminut liiton puheenjohtajana syksystä 2016.

Soila Puurtinen

Hanna Hartikainen
Hanna Hartikainen

Savonlinnalaislähtöinen Hanna Hartikainen valittiin yksimielisesti Suomen Golfliiton puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Suomen Olympiakomitean hallitukseen viikko sitten valittu Hartikainen on toiminut liiton puheenjohtajana syksystä 2016.

Valinnan teki Golfliiton syksyn liittokokous lauantaina. Kokous pidettiin etäyhteyksin ja paikalla Helsingissä olivat vain kokouksen kannalta välttämättömät esittelijät ja linjoilla 49 seuran edustajat.

– Kiitän kaikkia luottamuksesta ja olen erittäin iloinen saadessani jatkaa tehtävässä. Golf on hienossa nosteessa monella rintamalla, ja yhteistyöllä meillä on mahdollisuus saada lisää upeita asioita aikaan, Hartikainen kommentoi liiton tiedotteessa.

Alkupuheenvuorossaan Hartikainen kertasi ennätyksellistä kautta 2020. Kaikki lajin tunnusluvut nousivat huimasti ja golfia pelattiin enemmän kuin koskaan. Samalla pelaajien asiakaskokemus nousi Pohjoismaiden parhaaksi.

– Ensi vuonna keskiössä ovat edelleen turvallisen pelaamisen mahdollistaminen ja uusista pelaajista huolehtiminen. Huipputapahtumina ovat Ladies European Tourin kilpailu Turussa ja Tokion olympialaiset, hän sanoi.

Hartikainen esitteli myös suomalaisen golfin tuoreen strategian teemalla Kohti 200 000 pelaajaa.

– Painopisteinä ovat golfin elinvoima, vaikuttaminen ja viestintä sekä mun tapa pelata. Kaiken läpileikkaavana matriisina taustalla panostetaan teknologioihin ja digitaalisuuteen sekä tiedolla johtamiseen.