Ketterä jälleen SaPKoa vahvempi — Imatralaiset haki 2—5-voiton Talvisalosta

Antti Varonen

Ketterä otti jo kauden kolmannen voittonsa SaPKosta, kun se kävi hakemassa 2—5-voiton Talvisalosta keskiviikkoiltana.

Peli lainehti avauserässä päädystä päätyyn, ja se näkyi myös maalitilastoissa. Erno Ripatti vei vieraat ensiksi 0—1-johtoon, mutta William Mäkisen kuti tasoitti ottelun vain minuutin päästä edellisestä. Joona Monto vei tarkalla rannevedolla SaPKon 2—1-johtoon. Erätauolle mentiin tasatilanteessa 2—2, kun Jesse Juntheikki pisti SaPKo-puolustuksen haparoinnin jälkeen irtokiekon ohi SaPKo-vahti Roope Urpolahden.

Toisessa erässä SaPKo ei saanut hyökkäyspeliään toimimaan, vaikka hallitsi kiekkoa. Ketterä loi omista paikoistaan vaarallisia maalintekopaikkoja, ja onnistui tekemään maalin. Tomi Iso-Mustajärvi ja Joona Jääskeläinen pääsivät kahdella yhtä vastaan -hyökkäykseen, eikä Mestiksen pistepörssin kärkinimi Iso-Mustajärvi erehtynyt.

Päätöserässä Ketterä keskittyi puolustamaan, eikä SaPKo löytänyt keinoja murtaa sitä. Vieraat kaunistelivat lukemia päätöserässä Samuli Tanhuan ja Janne Kumpulaisen  voimin 2—5:een.

Tappion myötä katkesi SaPKon viiden ottelun voittoputki.

SaPKo pelaa vielä kerran ennen joulutaukoa, kun RoKi saapuu vieraaksi Talvisaloon lauantaina.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut