SaPKon mestaruusjuhlat alkavat lauantaina kello 17 — ohjelmassa panostetaan paikallisuuteen

SaPKo juhlistaa Mestis-mestaruuttaan tulevana lauantaina torijuhlalla Savonlinnan Kauppatorilla, joka alkaa kello 17. Tapahtuman kestoksi tulee arviolta kolme tuntia. Seurasta kerrotaan, että ohjelmaa on luvassa reilusti.

Tuija Pauhu

Mestarijoukkue nähdään lauantaina Savonlinnan Kauppatorin lavalla useamman kerran.
Mestarijoukkue nähdään lauantaina Savonlinnan Kauppatorin lavalla useamman kerran.

SaPKo juhlistaa Mestis-mestaruuttaan tulevana lauantaina torijuhlalla Savonlinnan Kauppatorilla. Tapahtuma alkaa kello 17, ja sen kestoksi tulee arviolta kolme tuntia. Seurasta kerrotaan, että näkemistä on luvassa reilusti.

— Ohjelmassa tulee olemaan reilusti musiikkia, jonka lisäksi joukkue käy lavalla useamman kerran, SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen avaa tapahtuman sisältöä.

Tarkempaa ohjelmaa hän ei kuitenkaan vielä paljasta, vaan jännitystä halutaan pitää yllä.

— Päivä päivältä kerromme ohjelmasta lisää.

Juhlan teemana tulee olemaan paikallisuus ja se näkyy myös tapahtuman esiintyjissä.

— Me olemme savonlinnalainen joukkue ja seura, joten panostamme myös tapahtumassa paikalliseen juttuun, Karppanen kertoo.

Kaisaliisa Kontiainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.