Top Teamin kiri puri Imatralla – Jani Laakkonen laukoi savonlinnalaisille voiton Voimasta päätöserässä

Top Teamin voiton takuumies Imatralla oli neljä maalia viimeistellyt Jani Laakkonen.

Soila Puurtinen

Jani Laakkonen iski neljä maalia Imatran Voiman verkkoon perjantaina.
Jani Laakkonen iski neljä maalia Imatran Voiman verkkoon perjantaina.

Top Team haki perjantaina täyden pistepotin salibandyn 2-divisioonassa Imatralta, kun se voitti Voiman 8–9. Savonlinnalaiset nousivat kahdesti useamman maalin takamatkalta rinnalle, ja lopulta urakointi palkittiin täydellä pistepotilla. Top Teamin voiton takuumies oli neljä maalia ottelussa viimeistellyt Jani Laakkonen.

– Kaksi erää oli sinnepäin. Meille tehtiin mielestäni helppoja maaleja keskeltä, mutta vaihdoimme taktiikkaa viimeiseen erään kahdelle kentälle, ja pelin virtaus kääntyi, joukkueen valmentaja Marko Hirn totesi tyytyväisenä.

Valmentaja kuvaili lopputulosta taisteluvoitoksi. Top Team lähti päätöserään maalin takamatkalta, mutta Eetu Ahokkaan ja Laakkosen kaksi maalia nostivat joukkueen voittoon.

– Kopissa puhuimme, että viimeiseen erään laitetaan kaikki peliin, ja 20 minuutin jälkeen katsotaan, mikä on tilanne taululla. Hieno taistelu kerta kaikkiaan ihan joka ukolta.

Top Teamin tehokkaimmat Imatran illassa olivat neljä maalia iskenyt Laakkonen sekä kolmen tehopisteen iltaa viettäneet Ahokas (1+2) ja Tuomas Hirn (0+3).