Jarno Lippojoki Imatran Ketterästä paikkaamaan SaPKon pakkipulaa

Mestiksen kärkijoukkue SaPKo vierailee ensimmäisen kerran Espoo Unitedin vieraana.

Taru Hokkanen

Imatran Ketterän puolustaja Jarno Lippojoki pukee tänään ylleen pässipaidan, kun SaPKo kohtaa Mestiksen kamppailussa Espoo Unitedin.

SaPKolle tuli tarvetta puolustajalle, kun Matias Pulli sairastui perjantaiaamuna vatsatautiin, eikä pystynyt pelaamaan illalla LeKi-ottelussa.

SaPKo kaatoi lempääläiset viidellä puolustajalla, mutta joukkueenjohtaja Pekka Lindenin mukaan toinen ottelu vajaalla puolustuskalustolla olisi saattanut kuormittaa liikaa pelaajistoa.

- Lippojoki lähti innolla mukaan. Ketterällä on peli sunnuntaina, joten senkin puolesta aikataulut osuivat kohdalleen. Hienoa, että Ketterästä saatiin tällainen tuki, Espoo-otteluun, Linden kiitteli imatralaisseuraa.

30-vuotias Lippojoki on pelannut 198 liigaottelua SaiPassa ja JyPissä ja 190 Mestis-kamppailua KooKoossa, Jukureissa ja D-Teamissa. Kaudella 2015-2016 hän pelasi Ranskassa Lyonissa, josta siirtyi Imatralle.

Suomi-sarjassa Lippojoki on pelannut tällä kaudella 13 ottelua, joissa on tehnyt pisteet 3+12. Saldolla hän on Ketterän kolmanneksi paras pistemies.

Espoo Unitedin ja SaPKon ottelu alkaa klo 17.

Jarmo Pesonen

Jarmo Pesonen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat