Savonlinnalainen Leijona-työvaatteet Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

Savonlinnalainen yritys toimii myös SaPKon yhteistyökumppanina.

Soila Puurtinen

Leijona Group aloitti yhteistyön Mestiksen kanssa. Savonlinnalainen yritys on myös SaPKon yhteistyökumppani.
Leijona Group aloitti yhteistyön Mestiksen kanssa. Savonlinnalainen yritys on myös SaPKon yhteistyökumppani.

Savonlinnalainen Leijona-työvaatteet ja Mestis ovat aloittaneet yhteistyön, jossa hyödynnetään erityisesti Mestiksen ottelulähetysten voimakkaasti kasvanutta näkyvyyttä.

– Olemme painottaneet uudessa strategiassamme vastuullisuutta ja se oli hyvä lähtökohta yhteistyölle Leijona-työvaatteiden kanssa. Leijona-työvaatteet ovat suomalaisen fyysisen työn ikoneja, jotka kantavat läpinäkyvästi vastuunsa. Haluamme yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka ajattelevat kanssamme samalla tavalla ja haluavat aidosti olla osa yhteisöämme, toteaa Mestiksen Operatiivinen johtaja Olli Aro.

– Mestiksen Hengenpelastajaliiga on näyttävä esimerkki siitä, kuinka Mestis on onnistunut osoittamaan hyvällä tavalla urheilun voiman modernilla otteella. Leijona-työvaatteet haluaa tehdä yhteistä markkinointia juuri tämänkaltaisten toimijoiden kanssa, kertoo Leijona Group Oy:n Myyntijohtaja Seppo Aksila.

Leijona on vaatettanut fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Yrityksen hallinto, tuotekehitys, laadunvalvonta, asiakaspalvelu, varastotoiminnot ja jopa pienvalmistus on keskitetty Savonlinnaan.