Myös SaPKolta kausikortteja lainattavaksi kirjastoon — "SaPKo haluaa toimia koko kaupungin yhteisenä joukkueena"

SaPKon kotipeleihin voi pian lainata kausikortteja Savonlinnan kirjastoista.

Soila Puurtinen

SaPKon kausikortin kotipeleihin voi lainata perjantaista alkaen Savonlinnan pääkirjastosta.
SaPKon kausikortin kotipeleihin voi lainata perjantaista alkaen Savonlinnan pääkirjastosta.

SaPKon kausikortteja voi lainata perjantaina 13. joulukuuta alkaen Savonlinnan pääkirjastosta Joelista ja tiistaina 17. joulukuuta alkaen Kerimäen ja Punkaharjun lähikirjastoista.

Karsikortin voi lainata asiakaspalveluaikana kirjaston asiakaspalvelupisteestä ja niiden laina-aika on seitsemän vuorokautta. Yhdellä kirjastokortilla asiakas voi lainata yhden kausikortin kerrallaan. 

— Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Savonlinnan kirjaston kanssa ja odotamme mielenkiinnolla miten palvelu otetaan vastaan. SaPKo haluaa toimia koko kaupungin yhteisenä joukkueena ja omalta osaltaan luoda suuria elämyksiä ja yhteisöllisyyttä kaikkien kaupunkimme asukkaiden keskuuteen. Kirjasto on universaali tila, josta jokainen voi yhteiskunnallisesta asemastaan välittämättä käydä lainaamassa kausikortin SaPKon kotiotteluun. Näin haluamme kaikkien pääsevän osalliseksi Mestiksen huikeasta tunnelmasta ja tasokkaasta sapkolaisesta jääkiekosta, kertoo SaPKon asiakkuuspäällikkö Kari Ruuskanen tiedotteessa.

Lainattavia kausikortteja on tänä syksynä otettu käyttöön muissakin kaupungeissa. Esimerkiksi jääkiekon SM-liigasta Mikkelin Jukurit ja Porin Ässät ovat lähteneet mukaan tempaukseen.

Pääkirjastossa on lainattavissa myös neljä kausikorttia Tanhuvaaran Spahan sekä kaksi kausikorttia ensilumenladulle. Span kausikortin laina-aika on yksi viikko ja ensilumenladun kolme päivää.