Mestarijoukkue lähtee toukokuussa Espanjaan

Tiistaiaamun aikana Juhana Aho on jo ennättänyt laulaa Radio Novan aamulähetyksessä.

Tuija Pauhu

Vantaalla alkaneet mestaruusjuhlat jatkuvat parhaillaan Savonlinnassa ja jatkoerä pelataan toukokuussa Espanjassa.
Vantaalla alkaneet mestaruusjuhlat jatkuvat parhaillaan Savonlinnassa ja jatkoerä pelataan toukokuussa Espanjassa.

Parhaillaan Savonlinnassa Mestiksen mestaruuspokaalia ulkoiluttava SaPKon edustusjoukkue lähtee toukokuun toinen päivä jatkamaan juhliaan Espanjan auringon alle Malagaan.

Joukkue on vuokrannut viikoksi ison huvilan Fuengirolasta.

- Kyllä kaikki ovat tässä vaiheessa lähdössä matkaan. Osa on koko viikon ja osa lyhyemmän aikaa, sanoo SaPKon kapteeni Juuso Forsström.

Etelään suuntautuvasta kauden päättäjäisreissusta on ollut puhetta pitkin kautta, mutta asia lyötiin lukkoon pudotuspelien aikana.

- Seura sai runkosarjan voitosta 40 000 euroa ja saimme siitä pienen siivun pelaajien sakkokassaan, joten saimme matkakustannuksia pienemmäksi.

Mestaruusjuhlinta alkoi maanantaina Vantaalla.

- Kotimatkalla haettiin Tuusulan Mäkkäristä eväät ja Talvisalon hallin pihassa oltiin noin kolmen aikoihin. Istuttiin kopissa vähän aikaa ja Rocksiin mentiin 27 yli kolme, joten siinäkin ennätimme vielä hetken olla, "Foppa" kertaa illan kulkua.

Aamun aikana mestarit ennättivät ottaa yhteyttä myös radioon. Radio Novan aamulähetyksessä ääneen pääsi tietenkin laulava maalivahti Juhana Aho, joka esitti You Raise Me Up -kappaleen.

- Anton Fonsén on johtanut aamun radiotoimintaa, naureskeli Forsström.

Puolen päivän aikaan joukkue kokoontui nauttimaan kanansiipiä paikalliseen ravintolaan ja iltapäivällä on luvassa perinteinen saunaosuus.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.