STPS:lle arvokas vierastasapeli

STPS:lle tasapeli sarjakolmosen vieraana.

Tuija Pauhu

STPS oli epäonninen Lappeeta vastaan.
STPS oli epäonninen Lappeeta vastaan.

Kouvolalaisen Peltirummun neljän ottelun voittoputki Kaakon Kolmosessa katkesi, kun STPS haki tasapelipisteen sarjakolmoselta Lehtomäen tekonurmella tuloksella 1—1 (0—0).
STPS joutui lähtemään otteluun lievästi sanottuna kapealla kokoonpanolla. Poissaoloja oli paljon, ja avauskokoonpanollisen lisäksi savonlinnalaiset saivat reissuun vain yhden vaihtopelaajan.
— Lähtökohdat huomioiden onnistuimme todella hyvin. Pystyimme pelaamaan voitosta, ja meillä oli jopa neljä hyvää paikkaa voittomaaliin lopussa, STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen kiitteli.
Poissaolot avasivat nuorille pelaajille tien avauskokoonpanoon. 18-vuotias Matiya Matiya pelasi ensimmäisen miesten ottelunsa, ja 16-vuotias Jesse Jäppinen nousi ensimmäistä kertaa avaukseen.
— He pelasivat tosi hyvin. Koko joukkue voi olla ylpeä.

Ensimmäisen maalin iski Peltirummun Niko Hermunen 58. minuutilla. Vieraat tulivat tasoihin 74. minuutilla Teemu Pulkkisen maalilla. Pulkkinen sai maalinsa jälkeen keltaisen kortin.
— Meillä oli ultras-kannattajia matkassa, Pulkkinen meni tuulettamaan heidän luoksensa ja riisui paitansa. Se sallittakoon, Silvennoinen totesi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.