Urheilukansan tuntema Lärvinen menetti Mestis-neitsyytensä perjantaina Talvisalossa — "Mestis on vauhdikkaampaa kuin Liiga"

Perjantain Mestis-ottelua itseään Suomen suurimpana lätkäfanina tituleeraava Lärvinen seurasi yhdessä savonlinnalaisen kehonrakentaja ja fysiikkavalmentaja Toni Kohosen kanssa.

Soila Puurtinen

Lärvinen sai ympärilleen erityisesti nuoria faneja keräämään nimikirjoituksia kiekkofanilta.
Lärvinen sai ympärilleen erityisesti nuoria faneja keräämään nimikirjoituksia kiekkofanilta.

Urheilu- ja erityisesti jääkiekkokansan tuntema Lärvinen vieraili perjantaina Savonlinnassa seuraamassa jääkiekon Mestis-ottelua SaPKo vastaan Jokipojat.

Perjantain Mestis-ottelua hän seurasi yhdessä savonlinnalaisen kehonrakentaja ja fysiikkavalmentaja Toni Kohosen kanssa.

— Tämä on minulle ensimmäinen Mestis-peli. Olen kyllä viihtynyt täällä, on Mestis vauhdikkaampaa kuin Liiga, kun tilanteita on paljon, Lärvinen naurahti erätauolla.

Lärvinen ja Kohonen kuvasivat pelipäivästä videota Lärvisen Youtube-kanavalle. Kaksikko on aiemminkin nähty samalla videolla, kun Kohonen on vetänyt Lärviselle treenejä.

— Se oli Kohosen päivä, ja nyt on vuorossa Lärvisen päivä.

Kaksikon oli alunperin tarkoitus mennä katsomaan KHL-peliä, mutta aikataulullisista syistä kohtaaminen siirrettiin Savonlinnaan ja Mestis-peliin. Se ei kuitenkaan tunnelmaa latistanut, vaan Lärvinen kertoi nauttineensa olosta Savonlinnassa.

Lärvinen on omien sanojensa mukaan Suomen suurin lätkäfani.

Mies on tullut tunnetuksi kovana jääkiekkofanittajana erityisesti Suomen jääkiekkomaajoukkueen koitoksissa. Hän omien sanojensa mukaan edustaa suomalaista fanituskulttuuria urheilutapahtumissa ympäri maailmaa. 

Lärvinen edustaa myös hyväntekeväisyysjoukkueessa Pietarinkadun Oilers.

Kohonen ja Lärvinen ovat tehneet viime aikoina yhteistyötä ja julkaisseet muun muassa Lärvisen suositulla YouTube-kanavalla videosarjan "Lärvinen vs. Kohonen" ensimmäisen osan.

Jos video ei näy, näet sen täältä.

Lärvinen seurasi perjantain SaPKo-ottelua yhdessä savonlinnalaisen kehonrakentaja Toni Kohosen kanssa.
Lärvinen seurasi perjantain SaPKo-ottelua yhdessä savonlinnalaisen kehonrakentaja Toni Kohosen kanssa.