KiPa haroi tyhjää Kouvolassa – "Nyt näimme, mitä pelaaminen vaatii ja KPL laittoi riman korkealle"

Superpesiksen puolivälierien avausottelussa Kouvolan Pallonlyöjät oli tyly isäntä ja otti kiinnityksen välieräpaikkaan jaksovoitoin 10–0, 6–0. Tulos ei jätä juuri selittelyille sijaa.

Jussi Lopperi

Ja taas on KPL pamauttanut pallon KiPan Joni Lehikoisen ulottumattomiin ja kenttä rullaa.
Ja taas on KPL pamauttanut pallon KiPan Joni Lehikoisen ulottumattomiin ja kenttä rullaa.

Kiteen Pallon erinomainen runkosarja miesten Superpesiksessä uhkaa valua sadevesien mukana viemäriin, mikäli otteet sunnuntaina Rantakentällä ovat samanlaiset kuin lauantaina Kouvolassa.

Puolivälierien avausottelussa Kouvolan Pallonlyöjät oli tyly isäntä ja otti kiinnityksen välieräpaikkaan jaksovoitoin 10–0, 6–0. Tulos ei jätä juuri selittelyille sijaa.

– Ei siinä ollut mitään tehtävissä kun kaveri löi hienosti palloja väliin. Se söi meidän pelihaluja, KiPan Ville Liukku kommentoi selkäsaunaa Ruudun haastattelussa.

Toiselle jaksolle lukkariksi Jesse Eskelisen tilalle tulleen Liukun mukaan KiPa ei saanut tehtyä niitä asioita, joita se on koko kesän ajan tehnyt hyvin.

– Hieno sisäpeli meiltä ja ulkopelikin oli ihan mallikasta. Onhan tässä välillä vähän rämmitykin, KPL:n Toni Kohonen puolestaan kommentoi Ruudulle.

Kolmostilanteet kertoivat karua kieltään ottelusta. KPL sai miehen kolmoselle 24 kertaa, kun KiPa ainoastaan kuudesti.

KiPan pelinjohtaja Petri Tuuva ei turhia selitellyt.

– Kouvola oli tosi hyvä ja me olimme tosi huonoja. Siinä tiivistettynä. Nyt näimme, mitä pelaaminen vaatii. Kouvola laittoi riman korkealle. Parannetaan huomiseksi. Nuoret jätkät palautuvat äkkiä, valoi Tuuva uskoa omiinsa.

Välieriin pääsee kahdella voitolla.

KiPa ja KPL kohtaavat sunnuntaina Rantakentällä klo 16 alkavassa ottelussa.

Uusimmat uutiset