SaPKolle selvä tappio Keuruulla — KeuPa pommitti SaPKo-vahti Toivosen vaihtoon heti avauserässä

SaPKon voitokas viikko päättyi selvään 5—2-tappioon Keuruulla lauantaina.

Antti Varonen

Kalle Saramäen 4—1-kavennus oli laiha lohtu savonlinnalaisille avauserässä.

KeuPa näytti SaPKolle kaapin paikan lauantaina, kun se vei lauantaisen kohtaamisen selvin 5—2-lukemin.

KeuPa ratkaisi ottelun jo avauserässä. Keuruulaiset iskivät ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin terävästi paikoistaan maalit. Kun KeuPan Joose Antonen iski ajassa 9.44 kotijoukkueen jo 3—0-johtoon, vaihdettiin Joonas Toivonen pois SaPKon maalilta. Toivoselle ehti kertyä erässä vain kaksi torjuntaa. Maalille luisteli viime vuonna Keuruulla pelannut Roope Urpolahti.

SaPKon 4—1-kavennuksen iski Kalle Saramäki Kasper Elon syötöstä.

KeuPan maaleista vastasivat Waltteri Lehtonen, Niko Ahoniemi, Antonen sekä Riku Tiainen ylivoimalla.

Toisessa erässä peli tasoittui, mutta vaarallisimmat tilanteet nähtiin edelleen savonlinnalaisten maalilla. Urpolahti piti kuitenkin yhdeksällä torjunnalla savonlinnalaisia pystyssä. Kaikkia hänkään ei pystynyt torjumaan, vaan Joonas Niemelä vei keuruulaiset 5—1-johtoon ajassa 32.37.

Kolmannessa erässä Matias Lainio kavensi ottelun vielä 5—2:een, mutta sen suurempaa kiriä ei SaPKoa saanut aikaiseksi. Näin pisteet jäivät Keuruulle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Kommentoidut