Parikkalan Urheilijoilla sunnuntaina kotisalissaan painetehtävä numero kaksi

Vieraaksi tuleva JyväsLentis on sarjassa neljäntenä pisteen edellä parikkalalaisia.

Soila Puurtinen

Lauri Mölsällä ja Heikki Piipolla oli aihetta tuuletuksiin viikko sitten LiVoa vastaan.
Lauri Mölsällä ja Heikki Piipolla oli aihetta tuuletuksiin viikko sitten LiVoa vastaan.

Parikkalan Urheilijoiden lentopallosikermälle kaikissa lopuissa alkusarjan viidessä ottelussa piisaa panosta, jos ja kun joukkue haluaa raivata tiensä ylempään jatkosarjaan.

— Sehän tästä tekeekin mielenkiintoista, että peleissä todellakin on kovasti panosta, monissa lentopalloliemissä keitetty PaU:n pelaajavalmentaja Sami Muukkonen hykertelee.

Isänpäivänä PaU selvitti ensimmäisen painetehtävän tyylikkäästi nujertamalla Liperi Volleyn Parikkala-hallissa puhtaasti erin 3—0.Ottelun tärkeys kuitenkin näkyi parikkalalaispelaajien otteista avauserässä.

— Erän puoliväliin asti tehtiin sellaisia virheitä, jotka voidaan laskea jännityksen piikkiin. Muutamalla hyvällä suorituksella peli sitten vapautui, Muukkonen muisteli viikon takaista kamppailua.

Sunnuntaina Parikkala-halliin vastustajaksi tuleva JyväsLentis on sarjataulukossa sijalla neljä pisteen edellä PaU:ta. East Volleyn kotonaan kohtaava LiVo puolestaan kolkuttelee PaU:n kantapäitä pisteen päässä. Lohkon neljä parasta jatkaa pelejään ylemmässä jatkosarjassa.

Keskisuomalaiset tulevat Parikkalaan kahden ottelun voittoputkessa.

Joukkueen aikaisemman kohtaamisen PaU voitti Jyväskylässä erin 1—3.

— Se oli virheiden sävyttämä peli. Aloitus ja torjunta toimivat meillä paremmin. JyLestä jäi kuva virheherkästä joukkueesta, mutta tilanne on saattanut kauden edetessä korjaantua, joten vakavasti heihin pitää suhtautua. Varmasti on vaarallinen joukkue, Muukkonen muistutti.

PaU pääsee otteluun lähes täydellä miehistöllä. Ainoastaan kakkospassari on viikonlopun urheilukiellossa.

PaU—JyLe, lentopallon miesten 2-sarjaa Parikkala-hallissa sunnuntaina klo 16.

Luetuimmat

Kommentoidut