Kiteen Pallon pelinjohtaja Raimo Braggen juhlaan Fuengirolassa kuuluvat Tuntematon omassa ravintolassa ja karjalanpaisti kotona juhlapöydässä

Kiteen Pallon pelinjohtaja viettää itsenäisyyspäivää Espanjassa. Pesäpallonimistä saarelaislähtöinen Jani Valkeapää ja kiteeläislähtöinen Toni Kohonen juhlivat Linnan juhlissa.

Soila Puurtinen

Raimo Bragge jatkaa ensi kesänä pelinjohtajana Kiteellä. Talvikauden hän pyörittää omaa ravintolaa Fuengirolassa.
Raimo Bragge jatkaa ensi kesänä pelinjohtajana Kiteellä. Talvikauden hän pyörittää omaa ravintolaa Fuengirolassa.

Kiteen Pallon superpesisjoukkueen pelinjohtaja Raimo Bragge pyörittää ravintolaa Fuengirolassa. Espanjassa hän on elänyt jo vuodesta 2011 lähtien.
Itsenäisyyspäivän ohjelma on Braggella perinteinen etelässäkin: Tuntematon sotilas oman ravintolan telkkarista ja illalla kotona karjalanpaistia ja Linnan juhlat.
Espanjalaisuudessa on Braggen mielestä tyypillistä mañana-meininki, eli  kiire ei ole mihinkään.
— Elämänasenne on huomattavasti rennompi, kaikki ei ole niin hirmu tarkkaa. Toki se tuo myös miinuspuolia, kun asioita hoidetaan monesti vähän vasemmalla kädellä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet