Jorma Konnu oli helpottunut Camrin paluujuoksusta

Seuraavan kerran punkaharjulaisori kilpailee ensi lauantaina Jyväskylässä.

Petri Vanhanen

Camri ja Jorma Konnu ovat tehneet pitkään yhteistyötä.
Camri ja Jorma Konnu ovat tehneet pitkään yhteistyötä.

Lähes vuoden pituiselta kilpailutauolta radalle palanneen Camrin juoksu oli helpotus oriin pitkäaikaiselle valmentajalle Jorma Konnulle. Hän myönsi, että ennen lähtöä ilmassa oli jonkin verran jännitystä.

— Ei voi hevosta moittia. Ravi kävi hyvin ja esitys oli oikein hyvä. Kyllä tämä helpotti. Hevonen oli juuri sellainen kuin sen odotettiin olevankin, Punkaharjulta Kajaaniin starttia seuraamaan ajanut Konnu sanoi sunnuntai-iltana.

Kylmäveristen 2140 metrin ryhmäajo sujui alusta loppuun asti lähdön suursuosikki Ville Korjuksen ohjastaman Välähdyksen tahdissa. Camri putosi lopulta neljänneksi (25,2a), kun jonon hänniltä seitsemänneltä sijalta toiselle radalle noussut Elias Intomieli eteni hiljalleen kärjen tuntumaan ja otti kakkostilan ennen viimeiset metrit tulisesti spurtannutta Jokivarren Kunkkua. 

— Vastus oli tänään kova ja muilla lähdön hevosilla starttien suhteen aivan erilainen tilanne kuin Camrilla, Konnu sanoi ja arveli, että Rautiaisen tallissa Kangasniemellä kesän harjoitteleva Camri kilpailee seuraavan kerran ensi viikonloppuna Jyväskylässä.