MTV Sport: Hänninen sivuun MM-rallin kauden päätöskisasta

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoo MTV:lle, että Toyota osallistuu kauden päätöskisaan Australiaan kahdella autolla. Niitä ajaa Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi.

Juho Hänninen ei aja rallin MM-kauden päätöskisassa Australiassa.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoi maanantaina MTV:lle, ettei punkaharjulainen Juho Hänninen aja tehdastiimissä rallin MM-kauden päättävässä Australian osakilpailussa.

Mäkinen kertoo MTV:lle, että Toyota osallistuu kauden päätöskisaan Australiaan kahdella autolla. Niitä ajaa Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi.

— Juho ajaa meille tuotekehitystä samaan aikaan Espanjassa, Mäkinen kertoo haastettelussa.

Punkaharjulainen ajaa kuitenkin vielä lokakuun lopussa Britannian MM-rallissa. Ensi kaudella Toyota palaa kiertämään sarjaa kolmella autolla.

Hänninen on MM-sarjan pisteissä seitsemäntenä. Hän on ajanut kahdessa edellisessä kisassa kauden parhaat sijoitukset olemalla neljäs sekä Saksassa että Espanjassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet