SaPKon mestisjoukkueen kausi käyntiin perinteisellä pihvilounaalla

Yhdeksän vuotta joukkueenjohtajana toiminut Pekka Linden ei jatka enää alkavalla kaudella pässien taustajoukoissa.

Antti Varonen

Viime kaudelta tutut Kalle Saramäki, Joonas Toivonen, Joona Monto ja Rasmus Hämäläinen jälkiruuan kimpussa.
Viime kaudelta tutut Kalle Saramäki, Joonas Toivonen, Joona Monto ja Rasmus Hämäläinen jälkiruuan kimpussa.

SaPKo avasi kiekkokautensa perinteitä kunnioittaen pihvilounaalla ravintola Linnakrouvissa.
Krouvin emäntä Arja Kiuru muisteli, että pässejä ruokittiin nyt kuudennen tai seitsemännen kerran. Ennen herkkuateriaa joukkue oli hikoillut testeissä Tanhuvaaran urheiluopistolla. Jääharjoittelu aloitetaan keskiviikkona.
SaPKon hallituksen puheenjohtaja Vesa Kutvonen toivotti uudet pelaajat tervetulleiksi Suomen parhaaseen mestisjoukkueeseen.
— Parhaita olemme muistakin syistä kuin viimekeväisestä mestaruudesta, Kutvonen muistutti SaPKon tavasta hoitaa pelaajien asiat säntillisesti kauden aikana.
Kutvonen muistutti tuoretta pässilaumaa siitä, että joukkuehenki SaPKossa on ollut aina hyvä.
— Siitä ei tingitä tänäkään vuonna ja minkäänlaisia kuppikuntia ei hyväksytä. Jos joku asia hiertää, niin heti yhteys kapteenistoon ja joukkueenjohtajaan.
Lounaan aluksi Kutvonen pudotti pienen uutispommin. Yhdeksän kautta edustusjoukkueen joukkueenjohtajana erinomaista työtä tehnyt Pekka Linden ei enää jatka tehtävässään.
— Pekka siirsi joukkueenjohtajan tehtävät uudelle tasolle Mestiksessä ja iso kiitos hänelle kuluneista vuosista, Kutvonen sanoi.
Viime kaudella Lindenin opissa ollut Petri Teittinen ottaa pestin hoitaakseen. Kutvosen mukaan apuakin hänelle on luvassa ja henkilöstä toimitusjohtaja Petri Karppanen kertoo lisää loppuviikosta.
Toimiston puolelle on myös saatu vahvistusta Roosa Moilasesta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.