Lentopallo on Gröhnin perheelle elämäntapa

Tänä viikonloppuna Kuortaneella pelataan lentopallon C-tyttöjen ja -poikien SM-finaaleja. Tiensä lopputurnausviikonloppuun ovat Savonlinnasta selvittäneet niin Ajon kuin East Volley Jr:nkin ikäryhmäjoukkueet. Siinä missä toisille viikonloppu on tavallinen kisaviikonloppu, savonlinnalaiselle Gröhnin perheelle se on laatuaikaa perheen kesken. Isä-Anssi on Ajon C-tyttöjen valmentaja kun taas äiti-Pirjo on Eastin joukkueen joukkueenjohtaja ja perheen kuopus Tuomas pelaa tuossa joukkueessa.

Tuija Pauhu

Tänä viikonloppuna Kuortaneella pelataan lentopallon C-tyttöjen ja -poikien SM-finaaleja. Tiensä lopputurnausviikonloppuun ovat Savonlinnasta selvittäneet niin Ajon kuin East Volley Jr:nkin ikäryhmäjoukkueet.
Siinä missä toisille viikonloppu on tavallinen kisaviikonloppu, savonlinnalaiselle Gröhnin perheelle se on laatuaikaa perheen kesken. Isä-Anssi on Ajon C-tyttöjen valmentaja kun taas äiti-Pirjo on Eastin joukkueen joukkueenjohtaja ja perheen kuopus Tuomas pelaa tuossa joukkueessa.
Myös perheen vanhimmat lapset Vilma ja Lauri ovat kasvaneet lentopallon parissa, ja Anssi kertookin lasten olleen lapsesta saakka mukana koulujen saleissa lentopallotreenejä seuraten.
— Pienenä heidät istutettiin pallokoriin. Hieman isompana taas käännettiin salibandymaali seinustaa vasten ja sitten DVD:t pyörimään tietokoneelta. Siellä he istuivat tyytyväisenä jumppapatjalla aina niin pitkään, ennen kuin alkoivat itse pelaamaan, vanhemmat muistelevat hymyillen.

Kaisaliisa Kontiainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet