Janne Tuunanen Kiekko-Espoon peräsimeen – "Tuunasen ihmis- ja pelaajatuntemus ovat arvokkaita lisiä joukkueellemme ensimmäiseen Mestis-kauteemme lähdettäessä"

Espoo on Tuunaselle jo tuttu paikka, sillä hän on toiminut muun muassa Espoon Bluesin C- ja B-juniorijoukkueiden valmentajana.

Janne Tuunanen valmensi kaksi kautta Kokkolan Hermestä, ennen kuin jätti pestin kesken viime kauden.
Janne Tuunanen valmensi kaksi kautta Kokkolan Hermestä, ennen kuin jätti pestin kesken viime kauden.

Savonlinnalaislähtöinen Janne Tuunanen on nimetty Kiekko-Espoon päävalmentajaksi kaudelle 2020–2021.

Espoo on Tuunaselle tuttu paikka, sillä hän on toiminut muun muassa Espoon Bluesin C- ja B-juniorijoukkueiden valmentajana.

– Janne on työteliäs ja omaa potentiaalin kehittyä huippuvalmentajaksi isompiin ympyröihin. Uskon juuri tässä kohtaa Kiekko-Espoon ja Jannen polkujen tukevan toinen toistaan loistavasti matkalla myös molempien omiin tavoitteisiin, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kertoo espoolaisseuran tiedotteessa.

– Tuunasen ihmis- ja pelaajatuntemus ovat arvokkaita lisiä joukkueellemme ensimmäiseen Mestis-kauteemme lähdettäessä.

Ensi kaudeksi Mestikseen nousevan Kiekko-Espoon tuore päävalmentaja on innoissaan uudesta haasteesta espoolaisjoukkueen peräsimessä. Hän kiittelee joukkueen johtoa siitä, että käydyissä keskusteluissa ajatusmaailma on osunut hyvin yksiin, ja työ Espoossa on lähtenyt vauhdilla käyntiin.

– Espoo on tärkeä paikkakunta koko suomalaisen jääkiekon kannalta. On tärkeää, että meillä on hyvä edustusjoukkue, jonka kautta voimme tarjota Suomen suurimpana jääkiekkoseurana kehityspolun nuorille loppuun asti. Kiekko-Espoon tavoitteet ovat hyviä, ja seura on toiminut fiksusti niitä toteuttaessa, Tuunanen summaa tiedotteessa.

Viime kaudella 38-vuotias Tuunanen valmensi Kokkolan Hermeksestä, jossa hän ehti toimia päävalmentajana kahden edelliskauden ajan.