SaPKon kolhiintuneelle hyökkäysosastolle apuja Porista — 21-vuotias Laakso vahvistaa pässipaitoja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella

Porin Ässien sopimuspelaaja Tommi Laakso on pelannut tällä kaudella 23 ottelua nuorten SM-liigaan Ässien paidassa iskien tehot 8+6.

Antti Varonen

SaPKo vahvistaa kolhiintunutta hyökkäyspäätään 21-vuotiaalla Tommi Laaksolla. Hyökkääjä on Porin Ässien sopimuspelaaja, ja täydentää savonlinnalaisjoukkuetta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Laakso on pelannut tällä kaudella 23 ottelua nuorten SM-liigaan Ässien paidassa iskien tehot 8+6. Edellisellä kaudella hän teki 38 ottelussa 16 maalia ja 17 syöttöä. Laiturina viihtyvä hyökkääjä on debytoinut tällä kaudella miesten peleissä, kun hän pelasi Karhussa kaksi Suomen cupin ottelua.

Karhu-Kissojen kasvatti on uloittuva pelaaja, sillä hänellä on pituutta 190 senttiä.

SaPKon joukkueenjohtaja Pekka Lindén kertoo, ettei Laaksosta haeta pelkästään paikkaajaa hankalaan loukkaantumistilanteeseen.

— Kyse ei ole pelkästä paikkaamisessta, vaan suunnitelmissa on jopa kevääseen asti olevasta lainasta, hän kertoo.

SaPKon hyökkäyskalusto on kaventunut viime aikoina huomattavasti, kun Mikko Lahtelan povataan olevan sivussa jopa helmikuulle saakka olkapääleikkauksen vuoksi. Myös Teemu Lämsä paranteli viime viikon vammojaan, ja voi olla sivussa kokooonpanosta vielä tällä viikolla.

SaPKo kohtaa keskiviikkona Talvisalossa Mestiksen kärkijoukkueen, kun LeKi saapuu sen vieraaksi.